Abi gülme akşama doğru muhabbeti dönerse söylenecek olan bu
Abi gülme akşama doğru muhabbeti dönerse söylenecek olan bu
Luffy de hayvan gibi çalıştı ama geldiği nokta bu. Hadi ondan bi iki tık daha üstün olmuş olsun yınede yonkou için yetersız geliyor bana. Yanındaki adamda Spandam. Spandamın shiryu ile dövüştüğünü hayal etseneNiye ki adam zaten gelişmek için sürekli çalışıyordur.Alt yapısı var.
Spandam yancı yanın da Dresrosadaki 3lü vardır.Luffy de hayvan gibi çalıştı ama geldiği nokta bu. Hadi ondan bi iki tık daha üstün olmuş olsun yınede yonkou için yetersız geliyor bana. Yanındaki adamda Spandam. Spandamın shiryu ile dövüştüğünü hayal etsene
Yanlış hatırlamıyosam Lucci'nin yediği zoan meyvesi ağırlık çalıştıkça gücünün [ doriki ] artmasına neden oluyor.Luffy de hayvan gibi çalıştı ama geldiği nokta bu. Hadi ondan bi iki tık daha üstün olmuş olsun yınede yonkou için yetersız geliyor bana. Yanındaki adamda Spandam. Spandamın shiryu ile dövüştüğünü hayal etsene
Boylarına bakınca o 3lünün farklı kısıler oldugu anlasılıyor zaten.Belki ortadaki Luccidir diğerleri yeni karekter gibi.. Onlarında Lucciden çok güçlü olması lazım bu kadar güçlü olması için. Belkide Luccide bunların ayak işlerine bakıyordurSpandam yancı yanın da Dresrosadaki 3lü vardır.
Lucci fazlasıyla sağlam bir karakterdi ve gelişmeye çok da açıktı bence. Luffy'nin dövüşleri arasında "iman gücü" ile oldu bittiye getirip aldığı karakterdir bence Lucci.O değilde eski mesajlara gitsem mi ?
" Lucci artık Usoppuya bile denk olamaz... "