Katılıyorum. Yıllarca toplanan emeğin bir anda yok olma ihtimali de söz konusu, niye riske girsin bile bile bu adam. Kazanacak olsa dahi kendini riske atmama ihtimali var. Aynı şekilde Teach, Cp0 ile savaşsa bir şey geçmeyecek eline. Bu iki durumu hemen hemen aynı görüyorum. Eğer ki bir savaş ortamı, bir çatışma söz konusu olduysa Dragon kaçmış da olabilir. Ama dediğin gibi Teach ile hiç karşılaşmamış da olabilirler ki ben de sabahtan beri bu ihtimalin varlığını anlatmaya çalışıyorum. Fanlık-antifanlıkla uzaktan yakından alakası yok.Kaçmak neden bu forumda bu kadar "ıyy.sss" olarak görülüyor anlamıyorum ki. Teach kaçar "tüü kaka Tiiç", Dof geri çekilir " Uu korkak Dofi.sss" Farz edelim Dragon da kaçmış olsun. Olm bunun nesi yanlış lan? Koskoca Yonkou ile niye durduk yere kafa kafaya girsin bu adam? Yıllardır hükümet için yaptığı hazırlığı neden riske atsın? Kolay mı bu işler? Diyelim ki Dragon kazandı. Tabi kayıpları göz önünde bulundurursak buna ne kadar kazanmak denir bilemiyorum. Onca yıllık emek çöpe gider bir anda. O halde bırak hükümeti denizcilere bile diş geçiremez bu adam.
Olaylara biraz geniş bakın. Çok dar düşünüyorsunuz bazen. Ha kaldı ki Dragon ve Teach'in hiç karşılaşmamış olma ihtimali de var. Bunu da göz ardı etmemek lazım.