Baba: Bu ellerini adam öldürmek için kullanacaksın!!! Ailemizin gelenekleri bu! Suikastçi olacaksın!! Karı gibi yemekle uğraşmayacaksın!!! (Tam bir öküz yani Sanji'nin babası)Sanji'nin geçmişi muhtemelen sarsıcı bir şey olacak. Babası nasıl bir tip çok merak ediyorum.
Evet. Kid'i yolluyor.Bi bölüm anca bu kadar güzel olabilirdi.Bir de türkçesi gelse. :/
Şİmdi Kaido Kid'in Luffy ve Law' ile konuşmasını mı istiyor yanlış mı anladım.Bu konunun ilk sayfalarında konuşuluyordu galiba.
Türkçesi çıktı ya http://mangadenizi.com/manga/one-piece/824/2Bi bölüm anca bu kadar güzel olabilirdi.Bir de türkçesi gelse. :/
Şİmdi Kaido Kid'in Luffy ve Law' ile konuşmasını mı istiyor yanlış mı anladım.Bu konunun ilk sayfalarında konuşuluyordu galiba.
Git ve onlara anlat, kaçsanız iyi edersiniz. Çünkü bizler şimdiye kadar sadece korsancılık oynuyormuşuz de. Tarzında bir şey diyor Kid'e.Bi bölüm anca bu kadar güzel olabilirdi.Bir de türkçesi gelse. :/
CP0, zaten BB'yi alamaz. Bu konuyu salla.ya şaka gibi millet WG'nin CP0'u Yonkou yenecek diye düşünüyor.
WG bu kadar güçlü olsa Yonkou sistemi ilk başta hiç var olmazdı değil mi ?
Anladım demek istediğini ama bu CP'nin kullandığı dövüş stilini öğrenmek haki öğrenmekten daha zor bence. Bu stili öğrenip de haki kullanamamak saçma görünüyor. Bi sürü haki kullanabilen gördük ama bu adamların dövüş stilini kullanabilen pek görmedik.Lastik adama zarar vermek için illaki haki gerekmiyor. Nasıl ki antisi ile logiaya zarar verebiliyorsan Luffy'nin meyve direncinin de belli bir seviyesi var.
Gorosei: Denizciler kendinizi bir şey sanmayın. WG'nin gücünün yanında siz bir hiçsiniz.ya şaka gibi millet WG'nin CP0'u Yonkou yenecek diye düşünüyor.
WG bu kadar güçlü olsa Yonkou sistemi ilk başta hiç var olmazdı değil mi ?
Ellerinde büyük bir koz yoksa Amiral seviyesi 1 belki 2 adam hayal [ bak Jack krosu bile 2.5 amirallik gemiye dalıp sağ çıkıyor ]
Bırak Antik silah bile öldüremedi adamı [ balık adam olması tabi baya etki etti ]
Öhhhhh. :/Baba: Bu ellerini adam öldürmek için kullanacaksın!!! Ailemizin gelenekleri bu! Suikastçi olacaksın!! Karı gibi yemekle uğraşmayacaksın!!! (Tam bir öküz yani Sanji'nin babası)
Anne: Oğlum yemek yap. Bu elleri sadece yemek yapmak için kullan. İnsanlara asla zarar verme!
Baba: Sus kadın!!! Çat(Vurur)
Sanji: :'(
Sanji:Bir daha asla kadınlara vurmayacağım ve bu elleri sadece yemek yapmak için kullanacağım. :'(
At fava bekle.
Evet. Kid'i yolluyor.
Ne demiştim? ://///////////////////
Boş ada, basar tabii.O değilde Teach harbi , Burgesse nasıl şekil yaparsınız diye felan basıyormuş adayı vuuuu
Erkeğe gel..