Sanji tayfada değilken yemekleri kim yapıyordu? Chopper olmasa efsane olurdu ya. Hastalansalar falan.Eğlenceye hazır olun.
Yol sanırım uzun sürüyordu. Yaptığı yemeği Big Mom yese de efsane olurdu da yetişmeyecek gibi.
Sanji tayfada değilken yemekleri kim yapıyordu? Chopper olmasa efsane olurdu ya. Hastalansalar falan.Eğlenceye hazır olun.
Yemek yapmıyorlardı. Elma falan yiyorlardı gemide. Kalanında restorant falan.Sanji tayfada değilken yemekleri kim yapıyordu? Chopper olmasa efsane olurdu ya. Hastalansalar falan.
Yol sanırım uzun sürüyordu. Yaptığı yemeği Big Mom yese de efsane olurdu da yetişmeyecek gibi.
Oda çok kafa yormuş anlaşılan çene de saat yok çene de saçam sapan şekiller. Çeneye takmış resmen.Ulan epey güldüm he.
Ben senin fotoları göremedim. Demek bundan bahsediyormuşsun.
Efsane ya.
Bu arada şu bıyıklı adama bakarsak saatin kaç olduğunu da öğrenmiş oluruz.
Sadece saatle geçmeyelim. Ne de olsa kıvrılma var değil mi? Vinsmoke!Bu arada şu bıyıklı adama bakarsak saatin kaç olduğunu da öğrenmiş oluruz.
50 krallık gidecek o toplantıya. Bahsedilen 20 krallıktan sadece Alabasta bizimkilerle bağlantılı. Diğerleri zaten Mariejoeste yaşıyor. Onlar da Wg oluyor işte.20 kralın 5 i dost 1i düşman diğer 14ü bizimkilerle tanışmadı daha 2-3 ü devrimci çıksa dostun dostu derken 20 devleti zaten ele geçirmiş tayfa pek bir şey kalmamış gibi.
Krallık sayısı verildi mi bölümde? Tekrar açıp bakmaya üşendim. :/50 krallık gidecek o toplantıya. Bahsedilen 20 krallıktan sadece Alabasta bizimkilerle bağlantılı. Diğerleri zaten Mariejoeste yaşıyor. Onlar da Wg oluyor işte.
Hee doğru. :/Yemek yapmıyorlardı. Elma falan yiyorlardı gemide. Kalanında restorant falan.
Çenesi apartman dairesi gibi de duruyor.Kapısı filan var.Apartman apartman meyvesi yemiştir belki.Küçülüp çenesinde ikamet ediyor olabilir.Ulan epey güldüm he.
Ben senin fotoları göremedim. Demek bundan bahsediyormuşsun.
Efsane ya.
Bu arada şu bıyıklı adama bakarsak saatin kaç olduğunu da öğrenmiş oluruz.