Roronoa Zoro
Yep!!11Nope!!
----
Carrot'un önce Zoro'yu, ardından Luffy'i indirmesi. Sağlam kız.
Yep!!11Nope!!
Sabo'nun kardeşi. :/"Master staley" dedikleri adamı saç + bacak uzunluğu itibariyle sanjiye benzettim. Kardeşi veya ağabeyi olma ihtimali 90%. Yüzünü (kaşlarını) görmemiş olmamız da buna işaret olabilir.
Sabo'nun kardeşi o. Yılan Hikayesine bağlamaya gerek yok."Master staley" dedikleri adamı saç + bacak uzunluğu itibariyle sanjiye benzettim. Kardeşi veya ağabeyi olma ihtimali 90%. Yüzünü (kaşlarını) görmemiş olmamız da buna işaret olabilir.
Sabo'nun üvey kardeşi o."Master staley" dedikleri adamı saç + bacak uzunluğu itibariyle sanjiye benzettim. Kardeşi veya ağabeyi olma ihtimali 90%. Yüzünü (kaşlarını) görmemiş olmamız da buna işaret olabilir.
Birkaç bölüm daha sürebilir. Aralarda göstermesi gereken çok şey var çünkü. Şu ufak tefek dünya haberlerini bitirip giriş yaparlar.Ha ha ha. Bakalım kaç bölüme gidecekler BM'a.
Levent Kırca nedir ya.Ne güzel detaylar 20 bölümdür Dünya'yı ayran gibi çalkaya çalkaya bitiremedi.
Sağ karede rahmetli Levent Kırca
Sağ altta Nokia 3310 çeneli adam var
Cobra Vivi'yi kandırmak için hastalığını biraz daha ön plana çıkarıyor ama toplantı çok sakat. Orayı basarsalar yitirebiliriz reyiziBilge kral Cobra hasta. O soruları soramadan giderse küserim.
Saat sakallı eleman ile Elizabello'nun saray efsane. Kral tipleri değişik değişik.
Arabasta'nın sancağını ilk kez gördük sanırım.
Stally kekeyi daha fazla görmek isterim. Acaba nasıl ele geçirdi krallığı, kişiliği ne durumda. Yalakalarına güzel laf çakıyor bıçkın Agustus.
Vivi kendinden çok emin görünüyor.
Carrot aşırı tatlı ve Zoro'dan daha güçlü.
Luffy her zamanki gibi.
Ne bölümdü be her duyguyu yaşattı. :/
Bıyık dedek komik duruyor Sarhoş Levent Kırca gibiNe güzel detaylar 20 bölümdür Dünya'yı ayran gibi çalkaya çalkaya bitiremedi.
Sağ karede rahmetli Levent Kırca
Sağ altta Nokia 3310 çeneli adam var
O toplantı çok fena olacak zaten, muhakkak bir şeyler dönecek. ama reyiz sorularını soramadan orada ölürse üzülürüm.Cobra Vivi'yi kandırmak için hastalığını biraz daha ön plana çıkarıyor ama toplantı çok sakat. Orayı basarsalar yitirebiliriz reyizi