Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lufy'nin bu konuda ne yapacağını kestirmek zor.Balıkadam adasını bölgem yapacağım diyende Luffy,Hiç bişeyi fethetmek istemiyorum diyende Luffy.Gerçi ikinci dediğinde fethetmek istemiyorum ama amacım doğrultusunda yapabilirim anlamıda çıkıyor tabii :)Ama napacak Luffy cidden merak ediyorum :/

Aynen doğru unutmuşum. Wano bağlanır en azından. :(

Bence başka bir hedef verir ya da hapse attırır. Öldürmez. :D
Ayrı ayrı ele alırsak yonkoları eğer,

- Shank yenilir de hapse falan atılmazsa hiç bir şey değişmez, aynen rahat hayatına devam eder. Hapse de atılmaz bence shanks bir şekilde kaçabilir. Meyve falan yok nasıl olsa.

- Kaido yakalansa da bir şey değişmez bence. Adam daha önce de yakalanmış sonuçta. O da kaçar bir şekilde. Başka bir hedefi olacağını da zannetmiyorum.

- Teach yenilirse ağlayıp köyüne döner.

- Big mom ?

Tek çare ölmeleri bence, öyle başka hedef veya hapis kurtarmaz bunları. :)

- Shank yenilir de hapse falan atılmazsa hiç bir şey değişmez, aynen rahat hayatına devam eder. Hapse de atılmaz bence shanks bir şekilde kaçabilir. Meyve falan yok nasıl olsa.

- Kaido yakalansa da bir şey değişmez bence. Adam daha önce de yakalanmış sonuçta. O da kaçar bir şekilde. Başka bir hedefi olacağını da zannetmiyorum.

- Big mom ?

1- Shanks meyve kullanmadığı için hapishaneden kaçabilir dediğin gibi farklı bir hayat yaşayabilir fakat ölmesi seriyi dahada epic bir hale getirir ben ölmesini isterim. Luffy ağzından çıkan herşeyi yaptığına göre illa ki Shanks ve tayfasını da yenecek fakat herzaman ki gibi öldürmeyecek orası kesin.

2- Kaido WB'nin ünvanını aldığı gibi aynı kadere de mahkum olacak bence ölecek. Böyle bir varlığın yaşaması büyük risk. Adam kendini bile öldüremiyosa Hapishaneden kaçıyosa en mantıklısı öldürülemeyeni öldürmek ve seviye atlamak. Hem gençlerin önü açılır :D

3- Seride en son ölecek karakterlerden birisi belkide hiç ölmeyebilir.

4- Bu Kadın ölmez büyük ihtimal sağlam bağlantıları var verirler eline şeker ömür boyu takılır kafasına göre.

1- Shanks meyve kullanmadığı için hapishaneden kaçabilir dediğin gibi farklı bir hayat yaşayabilir fakat ölmesi seriyi dahada epic bir hale getirir ben ölmesini isterim. Luffy ağzından çıkan herşeyi yaptığına göre illa ki Shanks ve tayfasını da yenecek fakat herzaman ki gibi öldürmeyecek orası kesin.

2- Kaido WB'nin ünvanını aldığı gibi aynı kadere de mahkum olacak bence ölecek. Böyle bir varlığın yaşaması büyük risk. Adam kendini bile öldüremiyosa Hapishaneden kaçıyosa en mantıklısı öldürülemeyeni öldürmek ve seviye atlamak. Hem gençlerin önü açılır :D

3- Seride en son ölecek karakterlerden birisi belkide hiç ölmeyebilir.

4- Bu Kadın ölmez büyük ihtimal sağlam bağlantıları var verirler eline şeker ömür boyu takılır kafasına göre.
Bu adamlara ölmeyip hayallerini çalma olayı yakışmaz kesinlikle bence. Ölmeliler ve öleceklerse de wb'nin ölümü gibi büyük yankı uyandırmalı ve saygı duyulmalı bu adamlara.

- Big mom ?

-Shanks'ın hapise atılması kötü olur. Yani mangakanın gözünden bakmak istiyorum. İyi bir karakter olduğu için hoş olmaz. Yonkou olduğu için düşmesi gerekiyor. Ölecek herhalde başka yok göremiyorum. Ölmesi daha iyi olur hikaye açısından.

-Mangaka karakterler kötü olsa da hayallerini gerçekleştiriyor. Tabi Luffy'nin hayaline sahip olanların hayalini değiştiriyor. Kaido ölemiyor. Ya ölümsüzlüğü kalkacak ama ölmeyecek ya da ölecek. Ama Luffy öldürmez bu adamı. Bu yüzden bana ölümlü olup yaşamaya devam edecek gibi geliyor. Ölümlü olup hapise de düşebilir.

-Teach KK savaşında yenilecek gibi. KK savaşının sonunda da dünya tarihi öğrenilecek. Teach'in KK savaşından sonra ne yapacağı büyük soru işareti. Kutsalların tarafına geçse gene Luffy'nin düşmanı olacak saçma olur. Teach'e ne olacak cidden merak ediyorum. Luffy'nin yanına geçme ihtimali içimde az olsa da var. Geçmişini öğrendiğimizde gerçek hayalinin ne olduğunu öğreniriz. Ona göre bir yol çizeriz. :D

-Big Mom'a sınırsız şeker kaynağı ver elini ayağını çeker bu işlerden. :D

Neden adalar Luffy'e bağlansın ki? Wb inince nasıl Bb'ye bağlanmadı da kapış yapıldı, bu da aynı nane.
Luffy kendini kabul ettirerek ilerliyor, ancak diğerleri zorla işgal ediyor gibi. Bu yüzden Luffy zaten 1 yonkou indirince en az 10 ada arkasinda olacak. Sonrasinda da kendisi adalari gezince sevgisini gösterince illaki Luffy'e saygı gösterecekler ve mugiwara bayrağı asacaklar.

Şu an itibariyle destek veren adaları sayarsak,
Balıkadam, Dressrosa, Zou Luffy'nin buyruğu altina girdi. Bigmom inene kadar en az 3 ada daha katılır. Daha sonra Kaidou inince, Wano ve civar adaları da dahil olur.

Kaldi ki, Luffy yürüdüğünde arkasından bu adaların güçleri isteyerek gelecek ama BM, Kaidou ve BB için aynısı söylemek zor. Ayrica kendi istekleri ile Luffy'i desteklemeleri demek zaten Luffy'nin yeni dünyayı fethetmeden özgürce dolaşması demek oluyor.

Şimdi bu yonkolar indiğinde ve ölmeyeceklerine göre ne olacak? Ben oynamıyorum ya deyip çekilecekler mi, yoksa hapse mi atılacaklar, yoksa baştan mı başlayacaklar? Bence olması gereken bu yonkolarin diğer korsanlardan farklı olarak ölmeleri gerek.
Bu Yonkoular da son savaş ayağına Luffy'ye katılırsa seriyi bırakırım. Bunlar zirve adamlar. Bir kez yensen de bir kez daha karşına çıkmayacaklarının bir garantisi yok. Yani bence de kesinlikle ölmeliler.

Luffy kendini kabul ettirerek ilerliyor, ancak diğerleri zorla işgal ediyor gibi. Bu yüzden Luffy zaten 1 yonkou indirince en az 10 ada arkasinda olacak. Sonrasinda da kendisi adalari gezince sevgisini gösterince illaki Luffy'e saygı gösterecekler ve mugiwara bayrağı asacaklar.

Şu an itibariyle destek veren adaları sayarsak,
Balıkadam, Dressrosa, Zou Luffy'nin buyruğu altina girdi. Bigmom inene kadar en az 3 ada daha katılır. Daha sonra Kaidou inince, Wano ve civar adaları da dahil olur.

Kaldi ki, Luffy yürüdüğünde arkasından bu adaların güçleri isteyerek gelecek ama BM, Kaidou ve BB için aynısı söylemek zor. Ayrica kendi istekleri ile Luffy'i desteklemeleri demek zaten Luffy'nin yeni dünyayı fethetmeden özgürce dolaşması demek oluyor.
Miras gibi birinden diğerine geçmez diyorum ama Kaidou himayesindeki adalar zulme uğruyorsa ve Luffy'nin ülke/ada kurtarmadaki ününü duyduysalar elbet bi kanları ısınır, destekçisi çıkar.

Bu Yonkoular da son savaş ayağına Luffy'ye katılırsa seriyi bırakırım. Bunlar zirve adamlar. Bir kez yensen de bir kez daha karşına çıkmayacaklarının bir garantisi yok. Yani bence de kesinlikle ölmeliler.
Zaten öyle olursa Luffy tek başına hükümeti yıkacak güce ulaşmış olur :/ Dragon'a Sabo'ya gerek kalmaz :p

Maalesef ölüm bizim seriye ters arkadaşlar.Birde şu var.Oda bu adamları iyice sakladı.Merakta bıraktı.İndi,öldü,bitti yapmaz Oda.Devrin en büyük korsanlarının hepsi son savaşta yerini alacaktır bence.Ölen orada ölür artık.

Şöylede olabilir:Luffy Kaido'yu yendi diyelim hükümet yakalasın sonra son savaşta yanlarında bulunmak şartı ile salsın.Kaido'nun canına minnet olur zaten Luffy'ye gıcıklığından. :/ Böyle senaryolarda üretebilir Oda. :)

Zaten öyle olursa Luffy tek başına hükümeti yıkacak güce ulaşmış olur :/ Dragon'a Sabo'ya gerek kalmaz :p

Maalesef ölüm bizim seriye ters arkadaşlar.Birde şu var.Oda bu adamları iyice sakladı.Merakta bıraktı.İndi,öldü,bitti yapmaz Oda.Devrin en büyük korsanlarının hepsi son savaşta yerini alacaktır bence.Ölen orada ölür artık.

Şöylede olabilir:Luffy Kaido'yu yendi diyelim hükümet yakalasın sonra son savaşta yanlarında bulunmak şartı ile salsın.Kaido'nun canına minnet olur zaten Luffy'ye gıcıklığından. :/ Böyle senaryolarda üretebilir Oda. :)
Son paragrafın olma ihtimaline de razıyım. Yeterki müttefik olmasınlar. İçimiz dışımız müttefik oldu yeter la. :D Gitsinler hükümetin tarafında olsunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık