Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 821: Anlaşıldı

Bölüm Nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 114 57.0%
  • İyi

Kullanılan: 56 28.0%
  • Orta

Kullanılan: 16 8.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 3.5%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 7 3.5%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

O açıdan bakarsan haklısın hatta bu adam hakkında hiç bir şey bile bilmiyoruz.
Yoo, mesela Kaidou'nun sağ kolu olduğunu biliyoruz. Ama tabi ki bu da gücü için yeterli bir kanıt değil. 1 milyar ödülü olduğu söylendi, kesin olmamakla birlikte, ama bu da gücünü belirtmez.

Troll zaten. Ezmem değil karekterın kendısı troll. Yapacam dediği hiç birseyi yapamadı
Fuji, Sengoku ve Tsuru'nun olduğu gemiye dalınır mı?
Bu adam dalıyor.

Koca file dalınır mı? Yazık değil mi file?
Bu adam yapıyor.

Anlaşma yapabilecekken laf dinlemiyor. İşkence yapıp geçiyor.

Bu tarz bir adam bu. Karakteri anlayamamışsın ki. Adamın korkusu yok, düşünmeden hareket ediyor. Olayı bu yani. Adam kesin yapacağım demiyor. Deli deli işler yapıyor sadece. Kimsenin yapmayacağı şeyleri yapıyor.

Yoo, mesela Kaidou'nun sağ kolu olduğunu biliyoruz. Ama tabi ki bu da gücü için yeterli bir kanıt değil. 1 milyar ödülü olduğu söylendi, kesin olmamakla birlikte, ama bu da gücünü belirtmez.
Bunlara ek Doflamingo'nun konvoyuna saldırıp 3 gemi batırdığı ordan sağ çıktı belki de Doflamingo'yu kurtardı. Gece ve gündüz aralıksız 5 gün boyunca Zou'da savaştı. Antik zoan kullanıcısı mamut meyvesi sahibi. Tüm bu bilgiler bence yeterli bu yorumu yapmakta.

Roronoa Zoro

Bunlara ek Doflamingo'nun konvoyuna saldırıp 3 gemi batırdığı ordan sağ çıktı belki de Doflamingo'yu kurtardı. Gece ve gündüz aralıksız 5 gün boyunca Zou'da savaştı. Antik zoan kullanıcısı mamut meyvesi sahibi. Tüm bu bilgiler bence yeterli bu yorumu yapmakta.
Değil işte. Yeterli olsaydı yapardık. O konvoya hangi şartlar altında saldırdığını bilmiyoruz. Ace de 5 gün savaşmıştı. O yüzden bunlar güç kıstası yapmak için yeterli değil.

Fuji, Sengoku ve Tsuru'nun olduğu gemiye dalınır mı?
Bu adam dalıyor.

Koca file dalınır mı? Yazık değil mi file?
Bu adam yapıyor.

Anlaşma yapabilecekken laf dinlemiyor. İşkence yapıp geçiyor.

Bu tarz bir adam bu. Karakteri anlayamamışsın ki. Adamın korkusu yok, düşünmeden hareket ediyor. Olayı bu yani. Adam kesin yapacağım demiyor. Deli deli işler yapıyor sadece. Kimsenin yapmayacağı şeyleri yapıyor.
Aynı şeyleri Luffyde yapıyor ama yapabiliyor. Bu yapacam dıyor yapamıyor sorun bu ben bu yuzden tiye alıyorum bu karekteri. Hani sadece yorumları okumak için girerdim siteye ama bunu savunanlara inat 2 gundur yorum yapıyorum sayfaya

Aynı şeyleri Luffyde yapıyor ama yapabiliyor. Bu yapacam dıyor yapamıyor sorun bu ben bu yuzden tiye alıyorum bu karekteri. Hani sadece yorumları okumak için girerdim siteye ama bunu savunanlara inat 2 gundur yorum yapıyorum sayfaya
Saydığın karakterler de yapamaz dediklerini. Yani mangakanın kalemi bu. Dof'u kaçırtmamaya karar vermiş, Fuji, Sengoku ve Tsuru'nun oraya Kaido gitse de şüpheli sonucu bence.

Zunisha şovunu yapacaktı. Orada Kaido olsa da o hortumu yiyecekti. Yani senaryo ve güç dengesi etkili oluyor.

Böyle yorumlar yapmamak gerek bu yüzden. Jack'in suçu yok. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık