Jack kendine fazla güvenden kaybetti.O fili harekete geçmeden vurup hiç bi filosunu kaybetmeden devirecek bi ton adam var.Tamamen İq meselesi Dövüsüp adanın iklimini değiştirebilecek güçte adamlar bi filin filolarını batırmasına izin verirler mi senceUzaktan indirmesi beni ilgilendirmez sabahtan beri söylüyorum. Jackın yerinde kim olursa olsun o filin dibine girip karşı saldırı yaptığı anda Zunisha o adamın filosunu darmaduman eder. Kim olursa olsun.
@amaneden Belki sen bana hak verirsin. Şu gariban Jackın yerinde herhangi bir yonkou yada ondan daha güçlü birisi gemisi ile karşı saldırıya geçtiğinde durum değişirmiydi sence ? Tamda sabahtan beri saydığım standart hamlelerden birisini kullandı Zunisha. Hortumunu gemileri taş sektirirmişcesine denize vurup alayını paramparça etti.
Ya abi Gemiye tabi takarım. Jackın fişi çekildiğinde adam gemide filosu ile saldırıyor ve bu saldırılarının sonucunda Zunisha tarafından filosu ile birlikte denizin dibini boyluyor. Sırf bu güç tarafından yerlebir edildi diye bu adamı çöp balon karakter diyen arkadaşlara nazaran Jackın yerinde kim olursa olsun sonucun değişmeyeceğini dile getiriyorum. Gemiye takmamın sebebi bu.@Nekomamushi sen gemiye takmışsın gemi çok mu önemli aokiji denizi dondurur yine öldürür Zunishayı aynı şekilde Kizaru ve Fuji bunlar zor değil bence sen çok abartıyorsun.
Hala boş bir konu üzerinde diretiyorsun. Teach olsa orada bi deprem yumruğu çakar keyfine bakardı. Al sana basit bir örnek. Kaido zaten deniz de dahil her yerde en baba karaktermiş. Ona değinmiyorum bile.Ya abi Gemiye tabi takarım. Jackın fişi çekildiğinde adam gemide filosu ile saldırıyor ve bu saldırılarının sonucunda Zunisha tarafından filosu ile birlikte denizin dibini boyluyor. Sırf bu güç tarafından yerlebir edildi diye bu adamı çöp balon karakter diyen arkadaşlara nazaran Jackın yerinde kim olursa olsun sonucun değişmeyeceğini dile getiriyorum. Gemiye takmamın sebebi bu.
Sana kaç adam saydılar yenebiliyormuş herkes jack güçsüz. Anca lafta bir karekterYa abi Gemiye tabi takarım. Jackın fişi çekildiğinde adam gemide filosu ile saldırıyor ve bu saldırılarının sonucunda Zunisha tarafından filosu ile birlikte denizin dibini boyluyor. Sırf bu güç tarafından yerlebir edildi diye bu adamı çöp balon karakter diyen arkadaşlara nazaran Jackın yerinde kim olursa olsun sonucun değişmeyeceğini dile getiriyorum. Gemiye takmamın sebebi bu.