Majestic
Tayfaya resmen nazar deydi. Yeni dünyada hiç topluca bir giriş yapmadılar. Mekan basma havası gibi olurdu. Aynı Balıkadam adasındaki gibi.
Kurtulmuş gibi fakat. Normali de o zaten :/ Jack'ın 5 gün dövüşmüş hali Fuji,Sengoku,Tsurudan kaçıyorsa Marco'da yanında Vista ve Jozu ile kaçabilmiştir herhal :/ Ama Teach bunu iyi dövmüştür ve muhtemelen OP evreninin düzeni sağlayan adamı Shanks kurtarmış olabilir.Yani ilkten kaçabilmiştir diye düşündüm lakin Shanks'ın bunları kurtarmış olması muhtemel Teach savaştan sonra saklanmış sen hala konuşuyor musun ?Yav :/ Şimdi 2 hafta bekle büyük bölümü :/ Neyse teach reis sanırım marcoyu közde ananas yapmışTürkçesini bekleyelim bakalım
![]()

Gücüne güvenen gidip dalabilir şimdiTeach savaştan sonra saklanmış sen hala konuşuyor musun ?
Yakışmadı gözüm de korkaktı şimdi Usoppla kafa kafaya gidiyor.![]()

Meyveleri kişiler yaşarken de alabiliyor muydu? Ölmesi gerekmiyor muydu kişinin?Bölüme bak bu ne lenKonu 5 koldan ilerliyor.
Luffy - Sanjinin peşinde
Neko ve İnu - Marco'nun
Diğerleri - Wanoya
Jack Adada Ohhoo
Bu arada internette bir teori görmüştüm BB'nin 3. Meyvesi Marco'nun Phonix'i çalacak diye iyi güldüydüm ama adam tutturmuş la![]()
Ya bırak savaştan sonra korkup saklanmış mı saklanmamış mı onu de banaGücüne güvenen gidip dalabilir şimdi![]()

Dalacak zaten :/ İndirecek deGücüne güvenen gidip dalabilir şimdi![]()