5 bölüm öncesine kadar Poneglyphleri okuyabilen tek kişi Robin sanıyorduk. Şimdiyse elimizde Poneglyph yapabilen bir adam var(dı daha doğrusu). Onun da çaresi bulunurdu.Zaten robinden başka okumayı bilen yok. Ona gerke kalmaz bence.
Iste denklemdeki eksik parca Gerci kid'in kaido'nun adami yada ortagi olmasi pek mumkun degil gibi :/Acaba Kid, Hawkings ve Apoo bizimkilere karşı mı savaşacak.
Yatmaya gitmeden önce sizlere tartışmak için bir soru soruyorum.
Sanji'yi kurtarmaya gidenlere Zoro niye katılmadı? Ha niye katılmadı???? Güya çok özlemişti endişeleniyordu onun için?
Kolay gelsin. İyi geceler. :/
Sen kendine yan :/ Sanji'yi Sanji fanları düşünür :/O degilde Sanji yılı diye Sanji'den bi şeyler bekleyenler vardı Sanj'yi bulap görene kadar adamın yılı bitcek.
Roger öldü bence ruh olarak öldüğü kesin ama diyorlar ya istek miras alınırsa diye bir söz var eğer Rogerin isteğini Luffy miras aldıysa Roger Luffy'nin içinde yaşıyormuş gibi bir şey olabilir veya D'lerin isteğini Luffy miras aldıysa gibi bir şey olacak büyük ihtimalle.Oldu bile diyebiliriz buraya kadar geldiğine göre.Bence tartisilmasi gereken en onemli noktalardan biri rogerin idam yili. Bizim momo hatirliyorum dedi felan kucuk panele sıkıstirdilar ama ben killandim. Zaten rogerin,rayleighe olmeyecegim ortak demesi vardi. Dusunuyorum acaba idami kurgusalmiydi yoksa momo yanlismi hatirliyor. O sahne acayip supheli bence.belki o sahneyi cizerken arkaplanda oda kikir kikir guluyordur.