Düğünün tarihi ve Wano'nun durumu önemli. Eğer ikisinin de aciliyeti varsa tayfa ayrılmak zorunda kalır. Pekoms BM'nin yanına gidecek bu kesin. Yani Luffy'nin gitmesi gerekiyor. Bir daha bu fırsatı bulamaz gibi.
Luffy tayfadan ayrılırsa tayfa hezimete uğrar hikaye gereği mi dersiniz yoksa başka bir şey mi dersiniz bilmiyorum ama Luffy'siz Kaido inemez bence.
Mangaka'nın iki yonkouyu karşı karşıya getirme ihtimali tüm soru işaretlerini ortadan kaldırır. Fakat bunu yapar mı? Pek sanmıyorum fakat başka türlü çıkış yolu bulamıyorum hikaye için.
Kaido bizimkiler BM'yi indirirken bir şeyler yapacaktır. Yani bizimkiler toplu olarak Big Mom'a gitse bile tam bir şeyler oturmuyor kafamda. Wano ve Minkler her şeyi unutup BM'ye dövüşmeye mi gidecek? Hiç sanmıyorum. Adada kalmaları da imkansız artık.
İlk defa her şey birbirine çok karıştı seride. Yani neler olacağını tahmin edemiyorum. Çok ihtimal var. Tüm bunları söylerken denizciler dahil olacak mı, dahil olacaksa nasıl olacak soruları da var.
Teach'in bu kaosu kullanma ihtimali var.
Shanks ve Marco'ların bu olası savaşları oturup izlemeleri saçma olur.
Ve en önemlisi Luffy Kaido veya Big Mom'a gitse bile boşta kalan Yonkou rahat durmayabilir. Sonuçta ikisinde de bu kırmızı yazıt var. İkisi de birbirinden almak isteyecektir. Bu yüzden birbirlerine düşme ihtimalleri var ama mangaka ikisini birden bir arca koymaz ama hikayenin başka çıkış noktası da yok gibi gözüküyor!
Keşke 10-20 bölüm çıksa da en azından hikayenin nasıl şekilleneceğini görsek.