Jack ölmediği halde öldü dedilerse, Fujitora ölse bile öldü demezler, hükümet politikası. Bari doflamingo'yu kurtarmış olsa, bu yaralanmalara deymiş olurdu.Fuji ölse sence Jackten çok onun bilgisi geçmez miydi? Lütfen. Dof id den selam gönderir belki :/
Bak sen dedin aklıma geldi. Dün Impel Down'ın 6. Kat'ına Amiral gücünde ya da ona yakın biri koymazlar diye bir şeyler vardı. Doflamingo'yu oraya koymuşlardır. Eskiden Shiki, şimdi de Doflamingo ile orada süper güçlü adamlar olduğu tezim güçleniyor.Fuji ölse sence Jackten çok onun bilgisi geçmez miydi? Lütfen. Dof id den selam gönderir belki :/
Ama o öyle kolayca saklanamabilecek bişi değil. Herif ölmüş olcak :/Jack ölmediği halde öldü dedilerse, Fujitora ölse bile öldü demezler, hükümet politikası. Bari doflamingo'yu kurtarmış olsa, bu yaralanmalara deymiş olurdu.
Niye ne alaka :/ Nereye koycaklar ki Dof bile biliyor nereye gideceğini.Bak sen dedin aklıma geldi. Dün Impel Down'ın 6. Kat'ına Amiral gücünde ya da ona yakın biri koymazlar diye bir şeyler vardı. Doflamingo'yu oraya koymuşlardır. Eskiden Shiki, şimdi de Doflamingo ile orada süper güçlü adamlar olduğu tezim güçleniyor.
İşte ben de onu demeye çalıştım da, öyle adamlar yakalanamayacağınsan oraya da konulamazmış.Ama o öyle kolayca saklanamabilecek bişi değil. Herif ölmüş olcak :/
Niye ne alaka :/ Nereye koycaklar ki Dof bile biliyor nereye gideceğini.
İlk yonkou düşünce öğreniriz nereye koyuyorlarmış :/ Rogerı nereye koymuşlar mesela? Oğlunun olduğu kafese tıkmışlardır. Benziyordu sanki.İşte ben de onu demeye çalıştım da, öyle adamlar yakalanamayacağınsan oraya da konulamazmış.
Keyfimi hiç bir şey kaçıramaz, içime doğdu. La Fuji ölse ne olacak, tatile gitti derler olur biter. Ha bu arada Dof İd'den eli kelepçeli içeri falan girmez, Olasılık dışı şeyler bunlar.Fuji ölse sence Jackten çok onun bilgisi geçmez miydi? Lütfen. Dof id den selam gönderir belki :/
Shiki'nin meyvesi kaçmaya müsait olmasa, o bile çıkamazdı oradan. Üstelik bu herif seri tarihinde gördüklerimiz içinde Marineford'u tek başına basacak, iki tane Amiral seviyesi adamla Marineford'un yarısını yıkacak kadar uzun sure dövüşebilen biri.İlk yonkou düşünce öğreniriz nereye koyuyorlarmış :/ Rogerı nereye koymuşlar mesela? Oğlunun olduğu kafese tıkmışlardır. Benziyordu sanki.