Gene de beraber savaşmamış olması muhtemel. Savaşta bayılsa bedeni ortaya çıkardı.Raizo Zoan kullanıcısı olabilir mi acaba? Minkler arasında dikkat çekmemesi bu şekilde açıklanır belki.
Gene de beraber savaşmamış olması muhtemel. Savaşta bayılsa bedeni ortaya çıkardı.Raizo Zoan kullanıcısı olabilir mi acaba? Minkler arasında dikkat çekmemesi bu şekilde açıklanır belki.
Çok sabırsızım ulan aynısınız Sanji'nin mektubu bölümünde yaptı sanki görende sanjiyi katletiler sanır meğer mektupta karı kız görmeye gittim yazıyor muş Bak saçmalığa bak.Açıklanamayacak bir şey değil ki bu. Samuraylar geldi durum kötü diyor. Raizo için gelen samuraylar olabilir.
Raizo'nun başka ailelerle sıkıntısı var demek ki. Tüm Wano Krallığıyla da sıkıntısı olabilir.
Raizo çıkınca öğreniriz işte.
Çok sabırsızsınız sorun burada. Bekle 1-2 bölüm açıklanır niye öyle yaptığı.
Olabilir ya da Ninjaya özel bir meyve yemiş olabilir Aizen gibi illizyon yapıyor da olabilir.Raizo Zoan kullanıcısı olabilir mi acaba? Minkler arasında dikkat çekmemesi bu şekilde açıklanır belki.
Raizo konuşunca öğreneceğiz. Açıklamazsa saçma olur. Şuan saçma diyemeyiz ki buna.Çok sabırsızım ulan aynısınız Sanji'nin mektubu bölümünde yaptı sanki görende sanjiyi katletiler sanır meğer mektupta karı kız görmeye gittim yazıyor muş Bak saçmalığa bak.
Tipik manga sona şok eden bir şey koyim ne olduğunu kim takar mantığı.
Neymiş başka aile ile sıkıntısı olabilirmiş ne mağlum Kinemon'un doğru söyledi saçmalığın daniskası birde çok güzel bölüm demişler ya
Ben adada olduğunu bayağıdır düşünüyordum zaten ama minklerin işin içinde olduğu aklımın ucundan bile geçmemiştiBen teorimde adada olabilir fakat olmama ihtimali yüksek çünkü minklere yapılan işkenceye göz yummazdı demiştim fakat adadaymış ve ortaya çıkmamış :/ Yine Ters köşe olduk
abi çekememezlik değil geçen bölüm resmen maymun'un tavırları sanki savaş olacak gibi.@T1T4N Ben böyle çekememezlik görmedim.
Maymuna kimi aradıklarını söylüyor Kinemon ee maymun da çabucak haber vermeliyim diyor fakat burda iyi mi kötü mü niyette olduklarını bilmiyor. Yani onun işi sadece çabucak haber vermek. Çanı duyan İnu ve Neko da konuğu karşılamak için merkeze gidiyorlar ve kendini tanıtırken hangi klandan olduğunu söyleyen Kinemon'a 'gangi' muamelesi yapıyorlar. Peki neden? Çünkü klanları dostmuş.abi çekememezlik değil geçen bölüm resmen maymun'un tavırları sanki savaş olacak gibi.
Bu bölüm samuraylara aa gangilermiz gelmiş laa diye davranıyorlar peki maymun niye bağıra çağıra gidip köyü uyarmalıyım diye bağırıyor ?
Savaş çanını çalmak ne iş ? boş versene abi saçmalık işte !
He diyon maymun mal samuray olduklarını görmüyor heee analdım tmmMaymuna kimi aradıklarını söylüyor Kinemon ee maymun da çabucak haber vermeliyim diyor fakat burda iyi mi kötü mü niyette olduklarını bilmiyor. Yani onun işi sadece çabucak haber vermek. Çanı duyan İnu ve Neko da konuğu karşılamak için merkeze gidiyorlar ve kendini tanıtırken hangi klandan olduğunu söyleyen Kinemon'a 'gangi' muamelesi yapıyorlar. Peki neden? Çünkü klanları dostmuş.