Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 814 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kendi işini halletmesi için izin verecek gibi hissediyorum. Eğer Pekoms tehlikede olduğu ile ilgili detay vermezse. Ben Luffy'nin Sanj'nin peşinden gideceğini düşünmüyorum. Adaya Jack'i geri getirecek yada bizimkiler Wano'ya gidicekler. Sanji'nin gizemi daha devam eder.

Neko> Dof:a:

Pekoms Big Mom'un damadı olan Big Mom'dan sayılır dediği anda Luffy depara kalkar. Benim nakamamı kim alıyomuş diye

Neden herkes enelin geleceginden bu kadar emin bir bilgi mi var???
Şöyle bir bilgi var.
Daha serinin başlarında gözüken Arlong'un bile 500 bölüm sonra hikâyede payı olabiliyorsa, aya gitmesini konu alan kapaklarla birlikte hikâyesi anlatılmaya devam edilen bir Enel, neden geri dönmesin?
Bu seride havada uçan kuşun bile hikâye de yeri oluyor. Oda, karakterlerini öldürmeyi de sevmiyor. Enel de ölmüş olmasına rağmen meyve gücü sayesinde yeniden hayata döndü. Oysa ölüp gidebilirdi değil mi? Fakat Oda, onun hikâyesini anlatmaya devam etti. Ayda bir yaşam belirtisi gösteren Oda, bu adamı neden geri getirmesin?

Edit: Bu forumda hemen hemen herkes, hemen hemen her şeyden emin zaten. O yüzden oraya çok takılmayıp olasılık gözüyle bakmakta yarar var.

Unknown

Sanırım en sevindirici haber bu olsa gerek.

NO BREAK NEXT WEEK!

Birde böyle yorum gördüm bak şimdi heyecanlanmaya başladım. :alkis: Çok güzel olur Sanji orada efsane P.up alır falan. :(

Vinsmoke = Zoldyck Family . I really hope Vinsmoke is not Mafia but Assassin or powerful group who WG/underworld especially Cp0/Powerful Brokers ..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu eneli göstersin artık ne yapıyor ben final arcta söz sahibi bir zat olucağını düşünüyorum.Benim gözümde en az bir amiral eder
Eneli gostereceklerse biraz guclenmis olmalı G2 siz Luffy e yenilen engel G4 Luffy den tek yer. Hatta Luffy g4 açmaya bile tenezzül etmez. Bendeki de hayal yani enel geldide gücünü tartisiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık