Normalde olmaması lazım ama bilemiyorum.İçimden bir ses bölümün tamamında bu aileye dair bir şey öğrenemeyeceğiz diyor. Haftaya da ara olduğunu duydum. (Doğru mu bilmiyorum.)
Normalde olmaması lazım ama bilemiyorum.İçimden bir ses bölümün tamamında bu aileye dair bir şey öğrenemeyeceğiz diyor. Haftaya da ara olduğunu duydum. (Doğru mu bilmiyorum.)
3 bölüm 1 araydı galiba. Aynı hesap 3+1=4 :TNe arası yahu.Daha 3 bölüm oldu bakalım.4-4 gitmiyormuyduk
ODA yakında 2 hafta ara 1 Bölüm olurNe arası yahu.Daha 3 bölüm oldu bakalım.4-4 gitmiyormuyduk
Yok la. 4 bölüm bi ara.3 bölüm 1 araydı galiba. Aynı hesap 3+1=4 :T
Aklımda ayda 3 bölüm çıkıyor diye kalmış. Ne biliyim :SYok la. 4 bölüm bi ara.
Chopper.Bu bölüm kapağında tayfadan kimin arkadaşları çıkacak? En son nerede kaldığını unuttum.
Yok daha Neko reyizle lak lak edecekler. Luffy'nin ne yapacağını 3 haftadan anca öğreniriz arayı da hesaba katarsak.Bu bölüm bizim tayfanın yani Luffy'nin me yapacağını görürüz Sanji'nin peşinden mi gidicekler maceraya devam mı edicekler yoksa onu goruruz muhtemelen Sanji ile ilgili Yani Vinsmokelar kim cok az bilgi geçer. Samuraylar falanda gemide kaldı falan. Onları da bilerek cikarmiyor Raizou gerçeğini açıklamadı. Onu açıklar belki çıkarır konuyu degistirir.