Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 814 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heh aferin size aferin size çok güzel ölecen ölecen...Ya bu sanji yılı deniliyor ya yanlış anladınız siz adam sanjiyi göstermedi 2 yil şimdi dedi ben bunu 2 yil gostermeyip iyilik yaptim şimdi ezecem bunu domates gibi dedi bekliyoruz bizde boyle hayallerle gerceklesicek mi acaba.
Ezmekten beter edecek, kesin Purin çirkinin çirkini çıkacak ve ailesi de KE olacak. Üstüne üstlük bu Big Mom buna işkence yapar, demedi demeyin.

Ayrıca Sanji'nin yılı söylemi 2016 yılında Sanji'nin hikayesi anlatılacağı için söylenmiş bir laf. Forumda bu ifade Sanji herkesi dövüp şov yapacak şeklinde lanse edilmeye başlandı. Yanlış bu. :/

Adeta yerini almış nereden eleştirsem diye bekleyen sinsirellasın. :(

İyi ki bir Zoldyck benzetmesi yapıldı. Anında tüm olayı Zoldyckleştirme yoluna gidildi. Anime/manga dünyasındaki tek suikastçi onlar çünkü. :(
Ben Hunter ile ilgili bir şey demedim hatta eleştirmedim, eğer Çakma çıkarsa dedim.:(
Bir sıkıntı yok ki bunda. Hayatları kurtaran tayfanın üyelerini biliyorlar. Yanlarında da minkler var zaten.

Edit: Suikastçı ailedeki Sanji temsili
Bu çocuğu ben seviyordum ya.:D
Kedi bu kadar sevecen tanıtılmadı, ne kadar hayat kurtarması olsada davranış biçimi biraz çelişkili.

Ayrıca Sanji'nin yılı söylemi 2016 yılında Sanji'nin hikayesi anlatılacağı için söylenmiş bir laf. Forumda bu ifade Sanji herkesi dövüp şov yapacak şeklinde lanse edilmeye başlandı. Yanlış bu. :/
Yav tamam haklisinda bu adami birtek hayat hikayesini mi anlaticak bu tayfanin 3.adami 2Y sonrasi yaptigi adam akilli birsey yok bacagi catlar doftan ayar yer artik biseyler cikmasi lazim hele ki sanji yılı dye lanse ediliyorsa bir zahmet önüne cikan rakipleri dovüp show yapsin 2y öncesi Kan kaybindan giden zorinin 2Y sonrasinda daha adamdan kan gelmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık