Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 814 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Luffy decided to meet Big Mom and Sanji with the help of Pekoms although every Straw Hats disagree."
"Luffy, Pekoms'un yardımıyla Big Mom ve Sanji ile görüşmeye gitmeye karar vermesine rağmen Hasır Şapkalar reddediyor."
Hadi bakalım.
Haşır şapkalar reddetmesine rağmen Luffy gitmeye karar veriyor,deniyor mu?

Bu bölümde, Sanji'nin babasının karar verenlerden biri olduğu öğrendik ya. Annesine dair bir şey söylenmedi.
Niyeyse içmiden bir ses, All Blue fikrini, Sanji'ye annesinin soktuğu ve bu fikirle birlikte oğlunu bu aileden kurtardığını düşündüm. :(

Bu bölümde, Sanji'nin babasının karar verenlerden biri olduğu öğrendik ya. Annesine dair bir şey söylenmedi.
Niyeyse içmiden bir ses, All Blue fikrini, Sanji'ye annesinin soktuğu ve bu fikirle birlikte oğlunu bu aileden kurtardığını düşündüm. :(
Ve oğlunun kaçmasına yardım ederken ölmüştür.

Burada da haklı ikisinde de kendi kararlarıydı. Zorla götürülmüyor, kendi karar veriyor gitmeye bir şeyi öğrendikten sonra.
Kendi karar veriyor ama rehineler var gitmeyipte ne yapacak hesap kapamaya gidiyorum diyor ve dönecem diyor ama dönecek gibi bir durumu yok sence Luffy küçük bir haber duyarsa durur mu tayfada kaptanin sözü gecer Luffy gidiyoruz dedi mi gidilir.Zorinin dedigi gibi ne kadar aptalda olsa kaptanina saygi duymayan tayfa dagilmaya mahkumdur.O yüzden eğer luffy gitmek istiyorsa gitmeliler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık