Yanlışlıkla mı öğrendi. Veya hadi kaçmak için ihtiyacı vardı. Herkesin öğrenebileceği basit bir teknik o zaman bu.O tekniği balıkadam Ada'sında dövüş esnasında nerede Nasıl kaptığı gösterilmişti.
Yanlışlıkla mı öğrendi. Veya hadi kaçmak için ihtiyacı vardı. Herkesin öğrenebileceği basit bir teknik o zaman bu.O tekniği balıkadam Ada'sında dövüş esnasında nerede Nasıl kaptığı gösterilmişti.
Okamadan kaçan Sanji herkes değilYanlışlıkla mı öğrendi. Veya hadi kaçmak için ihtiyacı vardı. Herkesin öğrenebileceği basit bir teknik o zaman bu.
Benim görüşlerim başkalarının görüşlerine göre şekillenebiliyor bazen Sonra şekilleniş o şekilleniş değişmiyor sonra Zoro orada cidden ayıp etti.Sonradan yorumları okuyunca "Yuh kıvırcık kaşlı salak mı dedi cidden" dedim.Yani yeni farkettim olayı.Alınmaca yok. En başta kimse fark etmemiş bile neden? Çünkü klasik Zoro her zamanki yorumunu yapıyor..!
Chopper dikmiş iyileşmesini bekliyorlar.Neko reyizin eli nolacak ya Law bir şey yapamıyor mu bu tarz yaralanmalara
Öyle bir adamın yer altı dünyasında işi ne ki? Pekoms bile tanıyor. Gorosei olduğunu da biliyorlardır. Olma ihtimali çok düşük.Gorousei'de ki Sarışın amca Vinsmoke ailesinin lideri ve Sanji'nin babası olabilir mi ?
Kidler Shanks'a niyetleniyorduNeye niyet neye kısmet. Law ile Luffy'nin planı Kaido'yu alaşağı etmekti ama Kaido Kid-Apoo-Hawkins üçlüsünün karşısına çıktı. Benzer şekilde büyük oynayan Kid ittifakı da Big Mom'ın gemilerine vurkaç yapıyordu, belli ki niyetleri onu tahtından indirmekti ama Kaido ile karşılaştılar. Law ile Luffy, Sanji'nin vesilesiyle Big Mom'a girişecek gibi.
Zor ama belki indirirler kaidoyu. Zoro ya bir yonkou kalırKidler Shanks'a niyetleniyordu