Boş yapma, işine gelmedi işte.Açıklama yapmaya değmezsin, ja.
Boş yapma, işine gelmedi işte.Açıklama yapmaya değmezsin, ja.
Eklenecek bir sürü karakter olacaktır Yonkou'ya gidene kadar. Eski-yeni bir sürü müttefik.Şimdilik Luffy'nin Kaido'ya yetişebilmesi için time-skip tarzı bir şeye ihtiyacı var ama Kaido bizimkiler yüzünden Dof +Jack + Smile kaybetti gerçekten bizimkilerin peşine düşmekte acele edecektir ama Bege'nin Neko'yu hissedince yaptığı hareket , Sanji'nin direk güçlü biri olduğunu anlaması falan bu ikisinin Luffy'den farklı bir seviyede olduğunu gösteriyor . Aslında Inu ile Nekonun direk Kaido ile başa çıkması lazım ama söylediğin gibi hikayenin işleyişine ters bir durum . Belki Neko ile Inu Kaido'yu yaralayıp Luffy son vuruşu yapabilir ama göreceğiz bakalım
O kadar da değil. :/ Ben bu seride belli bir seviyenin üstünde olup tek yiyen görmedim.Kaido bi vurur Neko ve İnu'ya dönüp bakmaz bile.
Teach? :/O kadar da değil. :/ Ben bu seride belli bir seviyenin üstünde olup tek yiyen görmedim.
Chinjao.O kadar da değil. :/ Ben bu seride belli bir seviyenin üstünde olup tek yiyen görmedim.
Ah be kafa dedeChinjao.
Tek yediğini hatırlamıyorum onun.Teach? :/
Mangaka'nın nasıl çizeceğine bağlı bu. Neko ve Inu Kaido karşısında belli bir süre durabilmeliler. Belli bir süreden kastım Luffy G4 kullanıp düşse 10 dk tutabilmeleri lazım bence.İmkanı yok bence Neko ile İnu'nun Kaido'ya karşı bir varlık gösterebilmeleri. Öyle Jack'e yapabildiklerini Kaido'ya yapamazlar.
Bitik o amcamız.Chinjao.
Adam aksiyon çizmeye çizmeye unuttu ne yapsın :/ Varsa yoksa konuşma.Tek yediğini hatırlamıyorum onun.
Mangaka'nın nasıl çizeceğine bağlı bu. Neko ve Inu Kaido karşısında belli bir süre durabilmeliler. Belli bir süreden kastım Luffy G4 kullanıp düşse 10 dk tutabilmeleri lazım bence.
Bitik o amcamız.
Mangakanın biraz keyfi çizimleri diyeyim. Luffy tek atamadı sayılır. Lao G tekledi. Sai tekledi. Sai de Lao G'yi tekledi.
Bazı vs'lerde sanırım uzun çizmemek için dengeyi tutturamıyor. Güç dengeleri mangakanın vs çizmeyi sevmemesinden ötürü pek iyi değil.
Kindar DedeAh be kafa dede
Genç halini diyorum. :/Bitik o amcamız.
Mangakanın biraz keyfi çizimleri diyeyim. Luffy tek atamadı sayılır. Lao G tekledi. Sai tekledi. Sai de Lao G'yi tekledi.
Bazı vs'lerde sanırım uzun çizmemek için dengeyi tutturamıyor. Güç dengeleri mangakanın vs çizmeyi sevmemesinden ötürü pek iyi değil.