İchiryu
Sanji çocukluk yıllarındaki o batan gemide birisine suikast yapmak için bulunuyor olabilir mi?
Doğruyu söylese bile böyle bir şey söyleyerek iyi yapmadı. Sevip sevmemekle alakası yok ki bunun.Zoro'dan bu kadar nefret edildiğini bilmiyordum yorumlara bak la.
Hangi kısımda haklı? Neresinde yani? Götüm yemiyor Luffy gitmeyelim dese eyvallah. Usopp ve Nami bunu sürekli yapıyor. Bırakalım ölsün diyor. İki Yonkou ile baş edemeyiz diyor. Onun kendi hatası diyor. Diyor da diyor. Salak salak konuşuyor. Hiçte haklı değil.@Roronoa Zoro
Ben Zoro fanlığını bırakalı 2 yıl oldu. Haklı olduğunu düşündüğüm için savunuyorum. Yoksa Zoro'yu ne kadar seviyosam Snji'yi de o kadr seviyorum ama bu konuda sonuna kadar Zoro haklı.
Bende beğenmedim söylediklerini tabii. Ama sıkıntıdan 1 saattir 20 sayfa falan yazılanları okudum, millet karşısına çıksa boğarak öldürecek resmen Önceden de ölesiye nefret ediyorlarmış ki bu bölüm kusmuşlar artıkDoğruyu söylese bile böyle bir şey söyleyerek iyi yapmadı. Sevip sevmemekle alakası yok ki bunun.