İşte değeri 320 milyon olmuş ama adam olamamış...Tayfada ki en adam kişinin Sanji olduğu yine gösterildi. Lan adam kendini Big Moma feda ediyor Tayfayi riske atmamak için Zoronun tavra bak. Kısacası tayfadaki en adam Sanjidir sonrada Robindir diğerleri adam değildir. (Luffy dışında tabiki)
Resmen şunu demiş melih başgan.O cevabını biliyorum ancak Oda hassas noktalara değinen soruları o şekilde geçiştirebiliyor. Bölümde pek bir şey olmayınca laf olsun diye onu ortaya attım.
Bu mesele ilgisini çeken varsa, şöyle bir teori var, çok ikna edici değil belki ama güzel düşünülmüş noktalara sahip:
https://twitter.com/06melihgokcek/status/625393240565530624?ref_src=twsrc^tfw
O avatar ne öyle Allah'ım ya ülkece linç etmeye öyle meyilliyiz ki manga karakterini bile bir "kare"de linç edebiliyoruz güler misin ağlar mısın (bu seferlik gülmeyi seçtim evet)İşte değeri 320 milyon olmuş ama adam olamamış...
Bilmiyorum. Ama aklıma direk bu geldi. Görünürde Sanji'nin abazanlığıyla alakalı gibi duruyor. Fakat bu seride bu gibi şeylerin altından farklı şeyler çıkıyor. Suikastçi ailesinden geldiğini duyar duymaz ona bağladım.@Alpamis Vaay görünmezlik meyvesini oraya bağlamak iyiymiş
Gaz değil onların ki yav, bu bölümden sonra sevmeyen varsa bilmem de genelde sevmeyenler sevmemeye devam etmiş işte.Beyler hemen gaza gelmeyin siz de yav. Zoro hep böyleydi yani böyle söyler ama tayfadan biri tehlikede olursa da tereddüt etmez.)
Haklısın. Ben kendi adıma konuşarak Zoro gibi sadık bir karakteri yolu ayrı düşse dahi hasır şapkalardan biri olmayı bırakmışken hayal edemiyorum, demek istemiştim.Arlong meselesinde Nami işlendi , Going Merry meselesinde Usopp işlendi , şimdi de Sanji işleniyor yani daha Zoro işlenmeden ne olacağını bilemeyiz bence