Ne? Okuma zahmetine bile girmemiş :T
Ne? Okuma zahmetine bile girmemiş :T
Şimdi böyle diyince bir haklı buldum seni >.>Ne? Okuma zahmetine bile girmemiş :T
Bege gorev ahlakindan dem vurdu ve neden kisisel meselelerin yuzunden emirleri yerine getirmiyorsun diyerekten cekti vurdu Pekoms u.Son 3 bölümün sadece resimlerine baktımda bir sorum olacak. Bege şimdi Sanjiyi Big Momun ailesinden biriyle mi evlendirecek? Öyleyse neden Pekomsu vurdu?
Şimdi Bege Big Moma ihanet mi etti etmedi mi yoksa aklım karıştı. Etmediyse neden vurdu Pekomsu?
Ayıp ama , Biriktiriyorum belki :/Bege BigMom'un 35. kızıyla evlenecekmiş. Sanji de aile dostu olduğu için davet etmek istiyor. Pekoms da BigMom'a onları götürürsek onları yer diyor. Halkını kurtardılar ya, ne kadar da vefalı bir tosbağa. Bege düğünümde altın takçaklar lan ne engel oluyon diye çekip vuruyor.
Myth busters mı? :/Maytbastardlar da sağlamasını yapıyordu sanki :S
Resimlere bakıp geçeceğine okusaydın keşke be.Son 3 bölümün sadece resimlerine baktımda bir sorum olacak. Bege şimdi Sanjiyi Big Momun ailesinden biriyle mi evlendirecek? Öyleyse neden Pekomsu vurdu?
Şimdi Bege Big Moma ihanet mi etti etmedi mi yoksa aklım karıştı. Etmediyse neden vurdu Pekomsu?
Biriktiriyosan burda işin ne
Benim hikayenin de oluru yok mu amaŞimdi böyle diyince bir haklı buldum seni >.>
Ben ne dedim Kıyafetler ve vücut yağı birleşince meşale gibi cayır cayır...Myth busters mı? :/
Bunun sağlamasına gerek yok ki, cidden yanar veya dumandan boğulursun. Canım Kardeşim filminde babaları o şekil ölüyordu la. :/
Resimlere bakıp geçeceğine okusaydın keşke be.
Simdi sadece kaptanin karaktere bakarsak MOM da adayi yikin demisti BAA icin. Ben o yuzden adamlarinin isleri halletme yoluna gore bu akil yurutmeyi kullandim.