Unknown
Buluşma anlamına da geliyor. Yani belli ki karşı taraftan merak ettiği bir şey var. Yine diyorum Sanji kız kovalamak isteseydi not bırakmazdı. Koşa koşa giderdi. Daha önemli bir şey var tahmini.Tanışmak mı? Neler oluyor
Buluşma anlamına da geliyor. Yani belli ki karşı taraftan merak ettiği bir şey var. Yine diyorum Sanji kız kovalamak isteseydi not bırakmazdı. Koşa koşa giderdi. Daha önemli bir şey var tahmini.Tanışmak mı? Neler oluyor
Aynı manada söyledim de, muhtemelen BM'dan başkası değil. Ciddi olma sebebi başka ne olabilir?Buluşma anlamına da geliyor. Yani belli ki karşı taraftan merak ettiği bir şey var. Yine diyorum Sanji kız kovalamak isteseydi not bırakmazdı. Koşa koşa giderdi. Daha önemli bir şey var tahmini.
Big Mom da olabilir.Kadın diye bahsedilen Pudding de olabilir annesi de olabilir açıkcası. Notu gayet ciddi yazmış. Pudding de ilgisini çekebilecek bir şey olduğunu sanmıyorum bu kadar ciddi bir not bıraksın. Tabi zorla götürlmesi de apayrı bir durum.
Kuzey Mavi'de henüz sonuçlanmamış bir savaş varmış.@Visums resim bende gözükmüyor Bu arada @ch3rl0b11n Yusuf bi özet geçiversene neyin nesiymiş bu Vinsmoke family
Aynı manada söyledim de, muhtemelen BM'dan başkası değil. Ciddi olma sebebi başka ne olabilir?
Olabilir açıkcası, belki bilgi satacaklardır eğer ailesini bilmiyor veya hatırlamıyorsa. Belki ailesi rehin tutuluyordur. Bu tip ciddi şeyler bekliyorum.Big Mom da olabilir.
Bu spoiler fake sanırsam.Big Mom da olabilir.
Kuzey Mavi'de henüz sonuçlanmamış bir savaş varmış.
Kuzey Mavi'nin merkezinde ikamet ediyorlar, buraya Kuzey'in Karanlığı deniyormuş.
Kuzey'deki en büyük ve en güçlü krallık. Vinsmoke da kraliyet ailesi.
Devrimcileri desteklediklerine dair dedikodular dönüyormuş.
Kutsal Şövalye Krallığı deniyor ve saygı duyuluyor.
Tabi kesin değil bunlar. Muhtemelen sallama. :/
Oda bu kadar bilgiyi aynı bölüm içinde vermez. Bana da öyle geliyor.Bu spoiler fake sanırsam.
Bunun ailesiyle bir ilişkisi var muhakkak, yoksa sırf evlilik için gitmez.Olabilir açıkcası, belki bilgi satacaklardır eğer ailesini bilmiyor veya hatırlamıyorsa. Belki ailesi rehin tutuluyordur. Bu tip ciddi şeyler bekliyorum.
Evet, baya feyk o. :/Bu spoiler fake sanırsam.
Neko vermiş ayarı Capone'a. Adam kaçmış. Neko > Zoro ve Sanji.
Buna iki hafta önceki bölümde de değinilmişti. Yok öyle bir şey ya. Olamaz."Brook says that probably Sanji will never come back..."
Dur hele yüreğimizi dağlama, döner o."Brook says that probably Sanji will never come back..."