Bundan sonra Sanji'yi eskisi gibi savunmamı beklemeyin benden.Bu ne yav.Kımıldamayın demeler falan.Ne oluyor bu Sanji'ye.Monster Trioda yok artık.Monster Duo var.
Yav bi sus, sabahtan beri dır dır dır. Saçma sapan yorumlar falan.Bundan sonra Sanji'yi eskisi gibi savunmamı beklemeyin benden.Bu ne yav.Kımıldamayın demeler falan.Ne oluyor bu Sanji'ye.Monster Trioda yok artık.Monster Duo var.
Biraz Dragonvari olmuş ama iyi iyi, her hafta görmek isterim.@ch3rl0b11n Israr üzerine bir şeyler karalayayım dedim. Zor bir şey değilmiş
AhahahaYav bi sus, sabahtan beri dır dır dır. Saçma sapan yorumlar falan.
Niye. Luffynin ailesi zaten...Sanmıyorum ya. Olmamasını tercih ederim.
Evet, ben de öyle düşünüyorum. İnşallah öyle klişeye girilmez. :/
Tayfada Luffy ve Robin dışında herkes normaldi zaten. Gerçi Robin de sırf antik dil yüzünden biraz sıradışı sayılır. Bir de Sanji çıktı işte. Gerisi zaten normal kişiler. :/
Tabi seri sonunda yok aslında her biri çok önemli kişilerin çocuklarıymış, bu irade soydan geçiyormuş klişesi gelirse ilk üç gün ben de destekler sonra küserim. :/
Ooo bölüm yorumu yapmışın.
Yıv bi sıs :S Sana soracaktımYav bi sus, sabahtan beri dır dır dır. Saçma sapan yorumlar falan.
Ne alaka anlamadım? :/Ceasaerın kurduğu bağlantıdan, Luffy sayesinde Big mom tayfası devrimci mi olcak şimdi Ayık olsunlar.