Umarım.6 gün sonra öğreneceğiz.
O olmasa da ona benzer bir şey olur. Tam Luffylik bir hareket nihayetindeOyle olsa efsane olur ama nerdee
Moderatör tarafında düzenlendi:
Umarım.6 gün sonra öğreneceğiz.
O olmasa da ona benzer bir şey olur. Tam Luffylik bir hareket nihayetindeOyle olsa efsane olur ama nerdee
Harbi bir bakıyon meğer sanji'nin ailesi [ Grosei felan ] Linline dünyayı yönetiriz felan derken ayağını kaydırmaya çalışıyorlarsa işte o zaman olurAslında biraz düşününce olabiliritesi var gibi geldi. Hep korsan olarak baktık seriye adam gibi düşman safında yer alan birilerini göremedik amiraller dışında. Ben Ailesinin çifte ajan olduğunu düşünüyorum.
Fotoğraf çekiliyor.BÖLÜM orta derece güzeldi. Meraklandıracak açık kapılar verildi. Zaten bu bilinmezlikler serinin tadını arttırıyor.
Bege, Wapol gibi değişim geçiyor olması.. başka birşeylere dönüşme ihtimalini arttırır mı acaba, görecez..
Sanji'nin Ailesi anormal bi aile, Yonkou ile adlarının beraber geçmesi bunun kanıtı. Ancak o kadar sene sonra ne alaka hortluyorlar Aile'si Sanji hakkında hiç bir şey bilmezlerken, işte burası enteresan.
Foto'dan kastın aranıyor posteri ise ben ondan bahsetmiyorum.Fotoğraf çekiliyor.
Muhtemelen Sanji umurlarında değil. O sadece evlendirilecek ve karşılığında birçok politik ya da ekonomik getirisi olacak bir nesne. Ben böyle görüyorum. Varlığından haberdar oldukları andan itibaren de peşine düştüler. Nüfuzlarını kullandılar.Foto'dan kastın aranıyor posteri ise ben ondan bahsetmiyorum.
Sanji bi gemide aşçı olarak çalışmaya başladığına göre, ailesinden kaçmış yada başka bi şekilde o gemiye girmiş.
Ondan sonra hiç ailesi ile bilgi yok. Ben bundan bahsediyorum. 5 yaşındaki çocuğun düşünceleri ile 20 yaşındaki hali farklı.
Durup dururken gel seni everek, hemde aha bu karı ile.. saçma değil mi Sor bakem bu çocuk ne etti yıllarca