Muhtemelen öyledir. :/Elini kaldırdı dedin ya acaba içerideki yer çekimi de ayarlanabilir mi :S
Muhtemelen öyledir. :/Elini kaldırdı dedin ya acaba içerideki yer çekimi de ayarlanabilir mi :S
Ağzından damlayan asit benzeri şey de aşırı ısınmış bal damlasıydı demek! Vay be. I SEE YOU.Big Mom kraliçe arı zoanı yemiştir belki habire koloni üretiyor ve onları evlendirerek geniş topraklara sahip oluyordur ve şekere olan düşkünlüğü bal ile ilişkilendirilebilir. Sadece bir fikir (vurmayın).
Uuu.Ağzından damlayan asit benzeri şey de aşırı ısınmış bal damlasıydı demek! Vay be. I SEE YOU.
Tutar mı tutarBig Mom kraliçe arı zoanı yemiştir belki habire koloni üretiyor ve onları evlendirerek geniş topraklara sahip oluyordur ve şekere olan düşkünlüğü bal ile ilişkilendirilebilir. Sadece bir fikir (vurmayın).
Düşündüklerini duyuyor olabilirler.Yalnız Bege Pekoms'u 'skill' atar gibi vurdu ama içerdekiler pekomsu vurmaları gerektiğini nasıl anladı
Ahaha güzeldi.Big Mom kraliçe arı zoanı yemiştir belki habire koloni üretiyor ve onları evlendirerek geniş topraklara sahip oluyordur ve şekere olan düşkünlüğü bal ile ilişkilendirilebilir. Sadece bir fikir (vurmayın).
İşte tahmin diye buna derim. Şeker, arı ve 35 tane çocuk gayet mantıklı. +1Big Mom kraliçe arı zoanı yemiştir belki habire koloni üretiyor ve onları evlendirerek geniş topraklara sahip oluyordur ve şekere olan düşkünlüğü bal ile ilişkilendirilebilir. Sadece bir fikir (vurmayın).
Gormedim senin yorumu kusura bakma.Yazmazdim aynisiniİyi güldüm buna. Bir benzerini sabah ben söylemiştim.