Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 812: Gangster Capone Bege

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reyiz eğer mafya ailesine mensup çikarsa.Abileri şunlar olabilir.Disco'nun yanindakiyle Tamago'nun altindaki tipler :D

Bence Sanji olması gerekeni yaptı. Sanji Caesar'dan gelen, şunları ikimiz birlik olup temizleyelim, teklifini reddediyor. Pekomslar en son bizimkileri Caesar için kovalıyordu. Sanji'de Caesar'ın teklifinden önce, sen Dof için elimizdeki kozdun onun da işi bittiğine göre ağırlıktan başka bir şey değilsin diyor. Görünüşe göre Sanji zaten dövüşmeyi düşünmüyor. Çünkü yardım ettikleri minklerle sarmaş dolaş ağlayan bir adam var ve yanında biriyle gelmiş. Sanji en mantıklısını düşünüp konuşmaya gidiyor. Bege'nin kendi yanındaki birini vuracağını kimse kestiremez, hele ki Pekoms ve minkler arasındaki muhabbetten sonra şüphelenmezler bile.
İşte olayı çok güzel özetlemişsin. Sanji mantık çerçevesinde yaklaşıyor.

Bunu daha önceki sayfalarda ben de yazmıştım ama böyle çıkmayacak. Sanji ailesinin 2. oğlu imiş, SBS'te söylemiş Oda.
http://onepiece.wikia.com/wiki/Sanji/Misc. -> SBS-Based kısmına bakarsan görürsün.
Hasır şapkaları diyor orada.

O: "Family" has been aired on TV, and it seems to be the most popular out of all the character songs. I really love it, too. My answer would currently be something like this.

Ne Sanji 3 milyör Begeymiş :oleyo:

Momo'nun yatış komik duruyor :D Pençeleri nereye koyacağını şaşırmış.

Manga da 3 demiyor mu
Res açıkladı aşağıda.
Hala çıkabilitesi var ki Oda trolse çıkar da.
Hasır şapkaları diyor orada.

O: "Family" has been aired on TV, and it seems to be the most popular out of all the character songs. I really love it, too. My answer would currently be something like this.

İyi bari, wikia'da zaten "being like" dediği için şüphelenmiştim. SBS'in aslı böyle imiş meğer. Sıkıntı yok, hala teori çıkabilir.
Dipnotta yazıyormuş zaten, neden bakmadıysam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık