Valla yeni dünyada acımıyolar, alıyolar kolu-bacağı.Üzdün daisuki-chan. Ne yapacaz zalim adamı tayfada.
Valla yeni dünyada acımıyolar, alıyolar kolu-bacağı.Üzdün daisuki-chan. Ne yapacaz zalim adamı tayfada.
Bi flashback yapar ağlatır bizi sonra tayfaya katılır.Üzdün daisuki-chan. Ne yapacaz zalim adamı tayfada.
Lastige zarar verirsin ama acı çekmez. İçinden geçip gitmeliydi chopper neyse.İşin komedisi icabı öyle, Nami'de de haki yok ama Luffy'i Medyum Keto'yu döver gibi dövüyor.
Zalim olsun az Taisho samaÜzdün daisuki-chan. Ne yapacaz zalim adamı tayfada.
Kurgu gereği, normal şeyler.Lastige zarar verirsin ama acı çekmez. İçinden geçip gitmeliydi chopper neyse.
Kairoseki vardı cesarda yanlış hatırlamıyorsam ondan vuruyor. Daha öncede dokunuyordu cesara chopper. edit: Fotoyu goremeden yorum yapıyorum şu anki durumu bilmiyorum.Lastige zarar verirsin ama acı çekmez. İçinden geçip gitmeliydi chopper neyse.
+++ Eğer CC 'nin flashbackı böyle işlenirse gelme olasılığı çok yükselir.Caesar yaptığı silahın etkisini görünce bundan hoşnut oluyor. Burada Caesar ile ilgili olarak şöyle bir durum olabilir: Vegapunk ile çalıştığı zamanlardan beri bir gölgede kalma durumu, dolayısıyla yaptığı şeylerde bir işe yaramamazlık hissinin verdiği ile yaptığım bir şeyler başkalarının ilgisini çekecek ve işe yarayacak duygusuyla Dof'a yardım etmiş olabilir. Birde küçüklüğünde yaptıklarından dolayı anlaşılamama ve itilip kakılma vs. olursa işte size tayfaya eleman.
Kardeş senin şu avatarına hastayım o naminin bakış her gördüğümde beni benden alıyorCesaser tayfa ya gelsin ciddiyim .