Nami'nin beli çok kalın çizilmiş. :/ onun dışında ben de sevdim.Şu resim çok hoşuma gitti ya. Luffy bile bazen karizma gösterilebiliyor. Hepsi ayrı ayrı efsane olmuş bana göre.
Doğrudur, o zamanlar tayfada Sanji falan yoktu, haliyle 3 kişilik tayfada çekirdek oluyordu.Serinin çekirdeği Lufy, Zoro ve Nami diye bir şeyler duymuştum zamanında ama nerede bilmiyorum.
Tam konusuna koymuşsun kardeş Ayrıca Luffy bile ne?Şu resim çok hoşuma gitti ya. Luffy bile bazen karizma gösterilebiliyor. Hepsi ayrı ayrı efsane olmuş bana göre.
Tam konusuna koymuşsun derken anlamadım orayı. Evet luffy bile karizma olmuş normalde olmamasına rağmen(belli durumlar hariç). Usopp bile desem dikkatini çekmezdi heralde.Tam konusuna koymuşsun kardeş Ayrıca Luffy bile ne?
Bölümün ilk çıktığı yerde ilk sayfalarda bu resim vardı. O yüzden koymuştur, genel sohbete mi koysun? ._.Tam konusuna koymuşsun kardeş Ayrıca Luffy bile ne?
Sen şu Chopper'ın toynaklara kairoseki nal takalım diyen şahıs değil misinCeasar'da haki var.
Rayleigh sarışın, sakallı ve gözlüklü, Zoro yeşil saçlı ve küpeli
Bu fotoğrafı atmanın vakti geldi sanırım.
Güzel fikir değil mi ama sen söyle?Sen şu Chopper'ın toynaklara kairoseki nal takalım diyen şahıs değil misin