Şunun çevirisni kimse yapmamış mı yahu kaç gün oldu :/Ekstra sayfa
Bu bölümden ayrı bir sayfa o yüzden yapılmamıştır. Ama yapan olur heralde.Şunun çevirisni kimse yapmamış mı yahu kaç gün oldu :/
Akainu'nun Bonney ile olayı vardı da Oruç Reisle ne ilişkisi var acaba.Ekstra sayfa
Oruç ile ilgisi yok. Ok kutuyu değil direk Bonney'i gösteriyor. Karasakal'da da durum aynı.Akainu'nun Bonney ile olayı vardı da Oruç Reisle ne ilişkisi var acaba.
Karasakal eski schibukai olduğu için mi bağ çizmiş acaba.
Dragon ve Sabo'yu Luffy ile bağlamamış, ayıp etmiş.
Yonkouların büyük Dragonun küçük çizilmesi düşündürücü.Ekstra sayfa
Aokiji hem Akainu ile ilişkili hem Karasakal. Hala hükumet adına çalışıyor teorisi tutabilir bu görsel üzere.Ekstra sayfa
Aslında ben teori olarak görmüyorum onu. Kesin öyle bence. Aokiji "Amiralliği bıraktım xD" edasıyla gezip yeraltı dünyasından tut da Yonkou düzenine kadar birçok şeyin iç yüzünü görebiliyor. Denizciler için mükemmel bir ajan rolünde şu an.Aokiji hem Akainu ile ilişkili hem Karasakal. Hala hükumet adına çalışıyor teorisi tutabilir bu görsel üzere.
Korsanlar da salak değil herhalde. :/ Ajan olamaz dünkü denizci. Hele de dünyaca tanınan bir amiralse. Başka şeyler yapar ama.Aslında ben teori olarak görmüyorum onu. Kesin öyle bence. Aokiji "Amiralliği bıraktım xD" edasıyla gezip yeraltı dünyasından tut da Yonkou düzenine kadar birçok şeyin iç yüzünü görebiliyor. Denizciler için mükemmel bir ajan rolünde şu an.