Eyw ayıktırdın. Bütün forum müteșekkiriz.nami dövdüğünde mink zehirden zayıflamıştı ayıkın
Eyw ayıktırdın. Bütün forum müteșekkiriz.nami dövdüğünde mink zehirden zayıflamıştı ayıkın
Bu kadar troll olunmamalı bence.Belki unutuldu ama Nami 66 milyon ödüle sahip.Yani bir zamanların zorosundan daha fazla.
O yüzden güçlü olduğunu kabul etmek lazım.Çarpar adamı. :/
Alabasta zoroyu da zorlanarak alır muhtemelen.
Tayfada pataklamadigi adam kaldı mı Chopper i dövmüş müydü hiçBelki unutuldu ama Nami 66 milyon ödüle sahip.Yani bir zamanların zorosundan daha fazla.
O yüzden güçlü olduğunu kabul etmek lazım.Çarpar adamı. :/
Alabasta zoroyu da zorlanarak alır muhtemelen.
Ama neden ? Ne trollüğü alabilir eski tayfa çok güçsüz kalıyor şimdiye göre.Alabasta zoroya en kötü denktir.Yıldırımın zoroyu fena yaptığı da hesaba katılırsa sonuç ortada.Bu kadar troll olunmamalı bence.
O zaman tayfaya gelsin cc fikir üretir franky pratige döker al sana süper güçlü lpg'li gemi.lpgyide ccye takarlarsa tamamdırFranky bilim adami değil mühendis dersek daha yerinde olur. Ki bana göre o da değil marangozdur franky. Bide Cyborg meselesi ayrı adam bir bilim adamının projelerini kullanarak kendini inșa etti gibi bișey. Bu onu bilim adamı yapmaz en fazla mühendis yapar.
Şimdi zoro fanlarını çıldırtmayalım. Zoroyla lufy arasinda o zaman fazla bi fark yoktu viski tepesi malum. Ozaman zoro zorlanarak crocoyu yenerdi. O zaman şu anki nami crocoyi yerdi croco ise amiral karşıladı ve doflamingoyla sidik yarıştırdı dof ise sengokoya posta koydu sengoku filo amirali o zaman nami şu an korsanlar kralıNirvanaya erdim oh beAma neden ? Ne trollüğü alabilir eski tayfa çok güçsüz kalıyor şimdiye göre.Alabasta zoroya en kötü denktir.Yıldırımın zoroyu fena yaptığı da hesaba katılırsa sonuç ortada.
Oradayken denkler normal şartlarda ama luffy croco dövüşünde kendini aşıyor hatta haki kullanıyor.Kayaları parçalıyor falan o haline denk olamaz.Zoro crocodan tek yerdi tekrar dövüşemezdi de.Çölde akbabalara yem olurdu.Luffy yardım alıyor gökten su geri düşüyor vs...Su ile dövüşüyor bunu farkediyor luffy.Zoro bunları yapamazdı.Ana karakter olmadığı için mümkün değil.H
Şimdi zoro fanlarını çıldırtmayalım. Zoroyla lufy arasinda o zaman fazla bi fark yoktu viski tepesi malum. Ozaman zoro zorlanarak crocoyu yenerdi. O zaman şu anki nami crocoyi yerdi croco ise amiral karşıladı ve doflamingoyla sidik yarıştırdı dof ise sengokoya posta koydu sengoku filo amirali o zaman nami şu an korsanlar kralıNirvanaya erdim oh be
Lpg'li gemi kimsenin aklına gelmez bu.O zaman tayfaya gelsin cc fikir üretir franky pratige döker al sana süper güçlü lpg'li gemi.lpgyide ccye takarlarsa tamamdır
Tşk ederim. Fikir benden biri patentini alsın ülke kazansın lazım diil parada istemiyorum. Ama %1 de ilsa razıydım ha oda başka Hem gemi batmazda)yük kapasitesi artar iyimi)Lpg'li gemi kimsenin aklına gelmez bu.
Kutlarım.