Big Mom'un tayfası kızlardan oluşuyorsa, dediğine hak veririm Bakmıştır tayfada kız bolluğu var, peşlerine takılmıştır.pekoms isin icine girmis, big mom falan, sanji evlenmeye gitmistir. veya yemek yapmaya
Big Mom'un tayfası kızlardan oluşuyorsa, dediğine hak veririm Bakmıştır tayfada kız bolluğu var, peşlerine takılmıştır.pekoms isin icine girmis, big mom falan, sanji evlenmeye gitmistir. veya yemek yapmaya
Lufy ile Zoro'ya vurduğunda ben komedi olsun diye canları yanıyor sanıyordum, gerçekmiş. Wanda'nın tüm hırsıyla yaptığı saldırıyı doğrudan karşıladı. Yeni favorim Nami oldu artık.Eee, tabii.
Nami'de haki var diyordum inanmıyordunuz ajskdmfLufy ile Zoro'ya vurduğunda ben komedi olsun diye canları yanıyor sanıyordum, gerçekmiş. Wanda'nın tüm hırsıyla yaptığı saldırıyı doğrudan karşıladı. Yeni favorim Nami oldu artık.
Demek ki Zoro yerine Nami Kılıç Ustası olsa idi, şu anda çoktan DEiKU olmuştuLufy ile Zoro'ya vurduğunda ben komedi olsun diye canları yanıyor sanıyordum, gerçekmiş. Wanda'nın tüm hırsıyla yaptığı saldırıyı doğrudan karşıladı. Yeni favorim Nami oldu artık.
Foxy ile olan filmde de öne çıkmıştı, her şey yerine oturdu. Önceden çok sevmiyordum ama artık seviyorum. Usopp hep en güçsüz olacak gibi bir laf vardı, doğruymuş.Nami'de haki var diyordum inanmıyordunuz ajskdmf
O kadar da değil, hem yara falan Nami'ye yakışmaz.Demek ki Zoro yerine Nami Kılıç Ustası olsa idi, şu anda çoktan DEiKU olmuştu
Yine de Nami -Swan daha karizmatikzehirden etkilendiler o yüzden güçsüz wanda.
zoroyada birşey olmadı sadece biraz elektrik yedi ve hiç birşey olmamış gibi devam etti