Kral hakisiBenim merak ettiğim astı bile orda olmadığından emin olmadığı bir samuray için 5 gün dövüşen adamı shanks marineford a gitmemek için nasıl ikna etti?
Snanksla kedi köpeği bir tutmayalım :/Benim merak ettiğim astı bile orda olmadığından emin olmadığı bir samuray için 5 gün dövüşen adamı shanks marineford a gitmemek için nasıl ikna etti?
Bir seyler teklif etmis olabilir.Benim merak ettiğim astı bile orda olmadığından emin olmadığı bir samuray için 5 gün dövüşen adamı shanks marineford a gitmemek için nasıl ikna etti?
Oyle zaten.Sanji ler adaya gelmeden gaz silahı patlatılmıs olayın CC ile alakası olmayabilir sadece onun yaptigi bir silahi kullanmislardir. Bu arada sanji lere mujde galiba bu bolum gozukecek.
http://www.korsanfan.com/konu/810-spoiler-resim-ve-metinleri.4581/#post-457764Bu 5 gün muhabbeti nerden çıktı anlamadım okadar çok değişik yorumlar atılıyorki insan bildiğinide unutuyor 5 gün kapıştıkları nasıl kanıtlandı ben anlamadım . İki haftadır okudugum yorumlar yüzünden unuttumda şey dicem bizim tayfanın zouya yolculugu 1 hafta sürmüyormu 3 günde derrosada yattılar 10 gün 1 günde dofun indirilmesinin dünyaya yansıması 11 gün. Bizimkiler adaya geldiğindede izleri görüp bu izler 2 haftalık dediler yani tüm savaş başlangıcıyla ve işgenceside dahil 3 gün sürmedimi maximum ihtimal oda
İngilizcem yokki orda geçtiğini bilmiyordum ondan zaten merak ettim 5 gün muhabbetini