kadir †. 16 Ara 2015 #11 Tipe bak zaaa Dedik Morgan olamaz diye.Shao Kahn ile Motaro'nun birleşimi olmuş.
Hei Long 16 Ara 2015 #12 Kafasından çıkanlar kendi boynuzu? Diğer ikisi de mamut dişleri galiba. :S Bayağı değişik bir tip çıktı. Beğendim.
Kafasından çıkanlar kendi boynuzu? Diğer ikisi de mamut dişleri galiba. :S Bayağı değişik bir tip çıktı. Beğendim.
Akagami Shanks 16 Ara 2015 #14 Kaido nun adamıda kaido gibiymis bunların bütün tayfa hayvan gibi galiba.
Kyouka Suigetsu 16 Ara 2015 #15 Yarı mamut formu efsane olur bunun ya. Cuk oturmuş karakter tasarımı. Laftan anlamayan yobaz diyince akla gelebilecek en iyi tasarımlardan biri
Yarı mamut formu efsane olur bunun ya. Cuk oturmuş karakter tasarımı. Laftan anlamayan yobaz diyince akla gelebilecek en iyi tasarımlardan biri
bernard10 16 Ara 2015 #19 Tian dedi ki: Kafasından çıkanlar kendi boynuzu? Diğer ikisi de mamut dişleri galiba. :S Bayağı değişik bir tip çıktı. Beğendim. Genişletmek için tıkla ... Kafasından çıkan boynuzlar kaskının.Dikkatli bak.
Tian dedi ki: Kafasından çıkanlar kendi boynuzu? Diğer ikisi de mamut dişleri galiba. :S Bayağı değişik bir tip çıktı. Beğendim. Genişletmek için tıkla ... Kafasından çıkan boynuzlar kaskının.Dikkatli bak.