Olmaz o işYorumları okumadım ama Cesar tayfada şöyle ki;
Jack ile luffy savaşırken jack silahı basar cesar da luffyi kurtarır üstüne de acıklı bir hikaye basar oda cesar ve cesar tayfada
Olmaz o işYorumları okumadım ama Cesar tayfada şöyle ki;
Jack ile luffy savaşırken jack silahı basar cesar da luffyi kurtarır üstüne de acıklı bir hikaye basar oda cesar ve cesar tayfada
Kıt değil bahane o bence :/ ''Biliyorsan söyle, bilmiyorsan sıkılıyordum zaten adam doğrarım'' gibi.Kapaktan anladığım kadarıyla Zeff düşünceli görünüyor. Bence o alive ile ilgili bir şey biliyor. Jack de tam kıt yemin ediyorum adamlar bilmiyoruz diyor. Kıt beyinli ama güzel tasarlamış oda efendi bakalım neler olacak. Bir de haftaya gene mi ara var ?
Diğer ikisi nasıl acaba ? Bu böyleyse onlar daha güçlüdür herhalde demi ?Kıt değil bahane o bence :/ ''Biliyorsan söyle, bilmiyorsan sıkılıyordum zaten adam doğrarım'' gibi.
Bunu arc bossu olarak sunarlarsa en güçlüsü budur bence. Diğerleri Kaidoyu indirirken Zoroyla falan kapışacak çünkü.Diğer ikisi nasıl acaba ? Bu böyleyse onlar daha güçlüdür herhalde demi ?
E buna öldü falan deniliyordu kesin değil mi o?Bunu arc bossu olarak sunarlarsa en güçlüsü budur bence. Diğerleri Kaidoyu indirirken Zoroyla falan kapışacak çünkü.
Sonra açık kapıyı anında verdi Oda. Wandaya ''ölmemiştir o'' cinsinden bir şey söyletti. Zaten ölü adam üzerinden bu kadar hikaye işlemezler.E buna öldü falan deniliyordu kesin değil mi o?
Sanji nereye gitti o nasıl açıklanacak acaba ? Bir de Kaidou ve Kidler var sonra Kurohige ve Dragon var ..Sonra açık kapıyı anında verdi Oda. Wandaya ''ölmemiştir o'' cinsinden bir şey söyletti. Zaten ölü adam üzerinden bu kadar hikaye işlemezler.