Roronoa Zoro
Their specialty haki color is in the parentheses.(Uzmanlaştıkları haki renkleri parantez işinde)Daha uzmanlaşmadı ki.
(H. Haki)
E. Oda diyor, onun yalancısıyım.
Their specialty haki color is in the parentheses.(Uzmanlaştıkları haki renkleri parantez işinde)Daha uzmanlaşmadı ki.
Rayleigh sana temelleri öğreticem demişti.Bildiğim kadarıyla bu 3 hakiden hangisini daha çok çalıştıkları değil miydi?Their specialty haki color is in the parentheses.(Uzmanlaştıkları haki renkleri parantez işinde)
(H. Haki)
E o tabii, uzmanlaşmakla uzman olmak aynı şey değil ki. Sen x üniversitesine y üzerine uzmanlaşırsın, işlem bitince de uzman olmuş olursun.Rayleigh sana temelleri öğreticem demişti.Bildiğim kadarıyla bu 3 hakiden hangisini daha çok çalıştıkları olabilir mi ?
Benim aklımda hep yatkın olduları diye kalmış.Their specialty haki color is in the parentheses.(Uzmanlaştıkları haki renkleri parantez işinde)
(H. Haki)
İkisinden de iki haki türünde üstün. B.haki ile meyvesini birleştirip G4 yapıyor. Gözlem hakisiyle onlardan önce farkediyor.E o tabii, uzmanlaşmakla uzman olmak aynı şey değil ki. Sen x üniversitesine y üzerine uzmanlaşırsın, işlem bitince de uzman olmuş olursun.
Meyve uyanışı bu meziyetlerden biri olabilir mi sence?İkisinden de iki haki türünde üstün. B.haki ile meyvesini birleştirip G4 yapıyor. Gözlem hakisiyle onlardan önce farkediyor.
Ama uzmanlaştığı haki Kral hakisi.
Oda'nın planladığı bir şeyler var demek ki.
Kral hakinin sadece bayıltmadığını öğreneceğiz herhalde yakında. Yoksa böyle yazmasının bir anlamı yok.
Kral haki vücuttan hakinin taşması gibi bir şey bence.Meyve uyanışı bu meziyetlerden biri olabilir mi sence?
Ben gördüm çok saçma bi şekili var.Bu kadar basit bir şeyden bile farklı anlamlar çıkabiliyor Bi anket yapsak dünyanın şekline dair 8-9 fikir alabiliriz