Hahaha güzel soruBellamy'i bile mi?

Yoksa tayfaya gelmesini istememiştim çünkü hareketleri iticiydi. Dof gibi Croc gibi yaptıklarının arkasında bi felsefe yoktu çok sığ bi kötüydü
Sonuç olarak

Hahaha güzel soruBellamy'i bile mi?
Yoo tek bu değil.Tek merak ettiğin bu mu onu bile takip etmişsin korkutma beni![]()
Orojackson'da bi eleman Spoiler yorumlarında İnuarashi'nin Shanks ile tanıştığını öğrenince hemen ampul patlatmış. Herhalde son One Piece oyununda Shanks kırmızı elektrikli saldırılar falan yapıyormuş Minkler gibi. Ayrıca kılıcı da andırıyor. Bi bağ yakalamış ama bakalım :S Köpedük uyumasaydı da azcık dinleseydik insafsız ODA!
Buna ek olarak Wb korsanlarından sırma saçlı şimşek bıyıklı bi amca vardı. O da elektrikli benzer bi kılıç kullanıyordu.
Acaba siyah boynuzlar meyve yüzünden mi çıkıyor. :S
Merdiven altı zoanlar garip la. Acaba istediği uzvu istediği uzva(zoan) çevirebiliyorlar mı? Mesela Sheephead sadece uzuvlarını boynuza mı çevirebiliyor yada eli kurda dönüşen eleman pençeye de dönüştüremiyor mu?
@gyjbsch Multiple summon çekme manan bitecek :T
Tamam.Yoo tek bu değil.
Tabi ki. Ben illa da budur demiyorum zati. Benim çıkarımlarım bu yönde ama yanıladabilirim. Bekleyip görmek lazım. Zamanı gelince yine tartışırızYahu böyle bi adamın ödülü zaten 700-800 bir şey olacakken vahşiliği ile uçmuş. Yahu düşün bu adam hükumetin değer verdiği kimseleri biçmiş, onları katletmiş. Veyahut her önüne gelen denizciyi kulaklarından tavana asmış. Kaçırdığın nokta şu, vahşiliği onu 1 milyar yapmıyor sadece ödülğne bi katkı yapıyor. 200-300'luk.
Onların fiziksel gücü fazla dersen ben sana mingonun inanılmaz bi dayanıklığı ve iple sevişmelerini öne sürerim. Fiziksel güçleri Doftan iyi olması sadece yetmez.
Haki; Mingo
Dayanıklık;mingo
onların elektrik kullanı ile mingonun meyve kullanımı; mingonun iple sevişmeleri tabii ki
fizksel güçleri üst düzey olup haki kasarlarsa mingodan üstün olmazlar.
mingoda inanılmaz dayanıklığına meyve kullanımını ve hakisini katarak öper onları.
Elbette daha güçlü rakipler çıkacak mesela verdiğin örnekte gibi weevıl ama her yeni karekter eskiyi yenemez. hele bu mingoysa iki kere düşünmek lazım.
Luffy doftan üstün miki? Övdüü rakipler Luffyden üste olsa ne olur? hem fuji tamam ama İnu daha bi duram bi görem.
Görüş farklılığı.
HAHHAHAHAYahu hala arc bossu jack diyorlar luffy alırsa ödülü artar diyorlar. Yahu adam 1 amiral 1 eski filo amirali ve tsuru bulunan gemiye daldı ve öldü, ölmediyse de komalık olmuştur. Ne arc bossu kardeşim?
yanılsan ne olacakki salla gitisn.Tabi ki. Ben illa da budur demiyorum zati. Benim çıkarımlarım bu yönde ama yanıladabilirim. Bekleyip görmek lazım. Zamanı gelince yine tartışırız![]()
Hahahayanılsan ne olacakki salla gitisn.
Ben ne yanılmalar yaşadım.
Luffy CC den sonra mal duruma bir daha ölse düşmez dediydim de. adam, klon mulonu geçtim veya Zoro olmasa ayoldan yiyeceği mis gibi suratın ortasına tepmiği de geçtim; yahu salak oğlan Bellamyden dayak yedi ya göz göre göre
Yahu bellayden dayak yemek nedir bunun açıklaması olamaz. heralde Luffye saydırdığım nadir zamanlardandı.
bu çocuk harbi bazen gerizekalı oluyor![]()
HAHHAHAHA
Sen şimdi ODA'nın 1 Milyarlık bir adamı öldürmesini ciddi ciddi bekliyorsun ha![]()