1 milyar beli nedir ya ayvayi yedi eger kapisirlarsa luffy vs jack falan 1 milyar beliye kafa tutamaz bence
Oyle dusunuyorum ama manga ve animenin tarihine bakarsaniz 15 senedir giden bir sey (hatta fazla) boyle bu kadar zaman sonra olmasinda cok anormallik yok ama tabi kisa zamanli dusununcr 81 milyondan 1 milyar abartiHaklısın, zamanla kafasındaki ödül mantığı da değişmiştir. Hem 2-3 katı ödülü olsa idi denizciler ne için 100m yapsın Luffy'nin ödülünü? Yine de ödül mantığını değiştirince taşlar yerine oturuyor.
Aynen öyle ben de benzettim.Kedi karakteri alice in wonderland cat çok benzettim.Sanırım bizzat ondan almış.
Inurashi'ye , Nekomamushi'ye özellile de Jack'e bayıldım ya. Keşke ara olmasaydı.Oda-sama işi biliyor ya.Göz çiziminden adamın nasıl bi ruh yapısında olduğu anlaşılıyor.
Inuarashi
Nekomamushi
Adamlar böyle, herkes ayağını denk alsın.
Katıla katıla güldüm, mükemmel yorumlarJack'in adamlarında Amerikalı askerler gibi sanırım, zoru görünce kitle imha silahı kullanmışlar. Kesin ordan biri çıkıp Jack'e, "Basalım mı kimyasalı? Verelim mi coşkuyu?" diye akıl vermiştir.
Zaten Zou tasarım olarak da poneglyph var diye bağırıyor resmen. Muhtemelen dediğin gibi oradadır.Acaba bu balina ormanının altından önemli bir şey çıkacak mı? İkide bir bizim için kutsal falan diyorlar ve kedicikle adamlarının korumakla yükümlü oldukları yer. Belki bi poneglyph?!