Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 809: Usta Nekomamushi

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba bu balina ormanının altından önemli bir şey çıkacak mı? İkide bir bizim için kutsal falan diyorlar ve kedicikle adamlarının korumakla yükümlü oldukları yer. Belki bi poneglyph?!

Ya ben de
Haklısın, zamanla kafasındaki ödül mantığı da değişmiştir. Hem 2-3 katı ödülü olsa idi denizciler ne için 100m yapsın Luffy'nin ödülünü? Yine de ödül mantığını değiştirince taşlar yerine oturuyor.
Oyle dusunuyorum ama manga ve animenin tarihine bakarsaniz 15 senedir giden bir sey (hatta fazla) boyle bu kadar zaman sonra olmasinda cok anormallik yok ama tabi kisa zamanli dusununcr 81 milyondan 1 milyar abarti

Inuarashi

Nekomamushi

Adamlar böyle, herkes ayağını denk alsın. :cool:
Jack'in adamlarında Amerikalı askerler gibi sanırım, zoru görünce kitle imha silahı kullanmışlar. Kesin ordan biri çıkıp Jack'e, "Basalım mı kimyasalı? Verelim mi coşkuyu?" diye akıl vermiştir.
Katıla katıla güldüm, mükemmel yorumlar :hhh::hhh:
Dikkat ettiyseniz oda renkli kapakta kedileri çizmiş, bizim sayko Nekomamushi ye gönderme geldi.Bizim köpeciklerinde
Brook ile ilgili niyetleri bozuk gibi :ehe:.
Son olarka şu şahnede harika olmuş :D luffy nin hareketler müthiş.

Acaba bu balina ormanının altından önemli bir şey çıkacak mı? İkide bir bizim için kutsal falan diyorlar ve kedicikle adamlarının korumakla yükümlü oldukları yer. Belki bi poneglyph?!
Zaten Zou tasarım olarak da poneglyph var diye bağırıyor resmen. Muhtemelen dediğin gibi oradadır.

Gece kedilerin görüş yeteneği kopeklerinkine göre daha gelişmiştir ben böyle biliyorum yalnış varsa düzeltin.
Zaten ikisinin zıt olması birinin kedi birinin kopek olmasından belli acaba arc sonunda gece gündüz olayı bitecek mi. Tek merak ettiğim bu suan. Sanjiden umudum kalmadı seneye görürüz. Acaba jack in gerçek gücü ne? Kral haki jackte olası bir ihtimal... Onun dışında bu köpekle kedi haki kullanıyorsa birde vay ki ne vay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık