kör topal
Bence şu herşeyin sesini duyma felan varya o muhabbet güç seviyesini de gösteriyor Luffy'ye. Yani Luffy karşısındakinin aurasından gücünü bile ölçüyordur tahminimce.
Dediğinden hiç bir şey anlaşılmıyor. Bu arada Doflamingo şu anki Luffy'i parçalar. Doflamingo dayanıklılığı sayesinde kazanır. G4'e 20 dakika dayanmış ve gene ayağa kalkıp çöpleri öldürebilmiş. Eğer orada Gatz olmasa Luffy ölmüştü.Luffy Dofu 10 vs atsalar 10unda da yenerdi.
Okuduğundan hiçbir şey anlamıyorsun*Dediğinden hiç bir şey anlaşılmıyor. Bu arada Doflamingo şu anki Luffy'i parçalar. Doflamingo dayanıklılığı sayesinde kazanır. G2'e 20 dakika dayanmış ve gene ayağa kalkıp adam öldürebilmiş. Eğer orada Gatz plmasa Luffy ölmüştü.
Boşver sen anlamasan da olur ki anlamamışsın da zaten zorlama çok.Dediğinden hiç bir şey anlaşılmıyor. Bu arada Doflamingo şu anki Luffy'i parçalar. Doflamingo dayanıklılığı sayesinde kazanır. G2'e 20 dakika dayanmış ve gene ayağa kalkıp adam öldürebilmiş. Eğer orada Gatz plmasa Luffy ölmüştü.
G4ü G2 sanmasından sonra üşendim ben anlatmaya.Okuduğundan hiçbir şey anlamıyorsun*
Luffy kaçabileceğini söylemişti.
Hmm bi experte görünmen lazım. Bence Smoker'ın soru cevap köşesinde sorduğun sorulara cevap bulabilirsin.Bir şey soracam her hayvan meyvası yiyen dönüşüm geçirebilir mi acaba? Choppar gümbürtü toplatıyla yapiyor mesela! Ama çita adam öyle yapmadı sanki kendi kendine geçirdi!
Yada başka bi örnek var mı? Eger ki varsa vandanın dedigi dogru olabilir köpek 1. Haliyle yenebilir mamutu ! Çünkü sonraki formu ssj gibi bi hal alırsa böyle baklama dilimli karizmatik bir tip olursa o zaman forumunda düşüncesi degişir jacke karşı...
Ya o degilde hadi jack form degiştirdi bi karizma aldı yahu bu beyazsakalın oglu oldugunu zanneden adamı estetik kazanına atsan paklamaz yaw
Sen gatz olmasa dersen bende ilk g4 un suresi bitmeden king kongi kullansaydi derim :/Dediğinden hiç bir şey anlaşılmıyor. Bu arada Doflamingo şu anki Luffy'i parçalar. Doflamingo dayanıklılığı sayesinde kazanır. G2'e 20 dakika dayanmış ve gene ayağa kalkıp adam öldürebilmiş. Eğer orada Gatz plmasa Luffy ölmüştü.
İlginç, bildirim gelmediG4ü G2 sanmasından sonra üşendim ben anlatmaya.
Benim bildiğim her Zoan'ın farklı farklı dönüşümü var. Mesela tam Zürafa meyvesi yemiş birisi tam Zürafa'da olabilir, yarı insan yari Zürafa'da olabilir. Ayrıca Chopper'in dev formu daha önceden İD'deki elemanların uyanmış hali olarak söyleyebiliriz. Çita adam kimdi bu arada, Lucci mi (benim bildiğim o Lepoar'dı)Bir şey soracam her hayvan meyvası yiyen dönüşüm geçirebilir mi acaba? Choppar gümbürtü toplatıyla yapiyor mesela! Ama çita adam öyle yapmadı sanki kendi kendine geçirdi!
Yada başka bi örnek var mı? Eger ki varsa vandanın dedigi dogru olabilir köpek 1. Haliyle yenebilir mamutu ! Çünkü sonraki formu ssj gibi bi hal alırsa böyle baklama dilimli karizmatik bir tip olursa o zaman forumunda düşüncesi degişir jacke karşı...
Ya o degilde hadi jack form degiştirdi bi karizma aldı yahu bu beyazsakalın oglu oldugunu zanneden adamı estetik kazanına atsan paklamaz yaw
yetiye benziyor diye insan tercih etmişse dogrudur gider.Yeti bildiğim kadarıyla Punk Hazard'daki Cool Brothers değil mi ? Yetilerse onlar gitti.
Ejderha mistik değil, antik.Çünkü Ryuum'nın kestiği biliniyor hatta Punk Hazard'da çeşitleri var.
Elflerle cüce aynı değil.Biri dwarf işte diğeride Leonidas