Bu arada mistik olarak Unicorn'da çıkabilir.
O meyvenin güçleri Oda'nın fantazisine kalırsa...Bu arada mistik olarak Unicorn'da çıkabilir.
Bende merakla ne çıkacak diye bekliyorum ama efsaneye göre kanı içilince ölümsüzlük veren bir hayvanmış.Tabi bu kadar olmaz denilir ama hiç belli de olmaz.Kaidonun bide öldürülmüyor olayıda var.O meyvenin güçleri Oda'nın fantazisine kalırsa...
Oda iyice pişpirikçi çıktı. Burdan cinsiyet çıkarımı da yapılır mı bilemiyorum. King ve Queen çift mi acaba :SBir önceki sayfadaki adam iyi noktaya değinmiş [ Kart olayı ]
Biz hep
Dof için düşünmüştük
Kupa - Corasan [ Law ] Vergo
Maça - Pica
Karo - Diamante
Sinek - Trebol
Aynı şeyi Kaido içinde kullanıyor gibi
Kaido _ [ As ]
King _ ???
Queen _
Jack _ Jack
çift olmalarına gerek yok King Vano'nun samurayı çıkar [ özel bir ismi vardı unuttum şimdi ]Oda iyice pişpirikçi çıktı. Burdan cinsiyet çıkarımı da yapılır mı bilemiyorum. King ve Queen çift mi acaba :S
Denizkizlari da mistik ama opta varlar. Pekala cikabilir yaniBu arada mistik olarak Unicorn'da çıkabilir.
Fotoğraf atmışlar 1-2 diye yazmışlar boğa ve kaplan bu adamın 1-2 adamı mistik veya antik zoan olmicakta ne olucak adam akıllı meyve ver şunlara mangaka howw kime diyorum ki ben.Ama ünicorn'un en büyük özelliği kanı içildiğinde ölümsüz yapıyormuş o bug ne olacak ?Tayfadaki herkez ölümsüz o zamanDenizkizlari da mistik ama opta varlar. Pekala cikabilir yani
Vampirdi kurtadamdı felan çıkmasında unicorn iyidir
Onlar Kaido'nun Smile yemiş ordusu. Yani 1. ve 2.adamı değil onlar büyük ihtimal.Fotoğraf atmışlar 1-2 diye yazmışlar boğa ve kaplan bu adamın 1-2 adamı mistik veya antik zoan olmicakta ne olucak adam akıllı meyve ver şunlara mangaka howw kime diyorum ki ben.Ama ünicorn'un en büyük özelliği kanı içildiğinde ölümsüz yapıyormuş o bug ne olacak ?Tayfadaki herkez ölümsüz o zaman