Hızlı söyleyince rap gibi :u yo yow!Onu çözdüysen şuna da bi el atsana
aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem
Hızlı söyleyince rap gibi :u yo yow!Onu çözdüysen şuna da bi el atsana
aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem
açıklayayım en güçlü korsanımız beyazsakal bunun birinci adamı marco. biri marcoya laf attıydı 0 demişti ona cevap olarak marco >jack.
dof jozuyu kolaylıkla durdurmuştu ipleriyle . jozu beyaz sakalın en güçlü 3 adamından biriydi, şimdi jozu ile dofu kıyaslayalım hepimiz dof dicez.dof>jozu( wbnin 3. güçlü adamı) jozu>jack (kaidonun ilk 3 ünden biri ki bence 3.sü sebebide şudur bunu lufy alır diğer 2 kişiyi zoro sanji kaidoyuda luffy tabi zamanı gelince nasıl alırlar bilemeyiz)
dof>jozu>jack bunlara itirazı olan varmı
shanksın zorosu benn beckman zeki olduğunuda biliyoruz kendisi en iyi rotacı doftan iyidir
marco reyizinde doftan iyi olduğunu düşünüyorum
benn beckman>marco>dof>jozu>jack
adamın biri shiryu aokijiden iyi dedi ben daha fazla tepki gördüm ahahahaha foruma bak neyse biz bu adamın magellana yenildiğini biliyoruz sadece. magellan ilk 3 amiralden güçsüzdü.aokiji ne yaptı akainu gibi biriyle on gün başabaş dövüştü adanın yarısında iklimi değiştirdi.şimdi shiryu nerdedir ben dofla jozunun arasına sokarım. aokijide marcodan biraz üste shiryu benim kaleci sezilerimle bi numarasını görmüşlüğümüz yok sonuç
benn beckman>aokiji>marco >dof>shiryu>jozu>jack ya forumda yeni karakter sevdası var yada bende eski karakter sevdası umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir
jozu >jacki açıkladım ya wb en güçlü bunun 3. adamı jozujozu>jack i nerden çıkardın,yada ben beckmann ın kuzan dan güçlü olduğunu kendi kendine atıp tutuyorsun resmen. oldu olacak ben becmann ı yonkou yap
çürüt yazdıklarımı.bunlarla aklın sıra komiklik yapma aslında koyman gereken o dumanın beyninde çıkmakta olduğu fororaf ama yandı ya yanlış foto atmışsın
Dostun güç tartışmalarında "bence" lafını kullanmanı öneririm.açıklayayım en güçlü korsanımız beyazsakal bunun birinci adamı marco. biri marcoya laf attıydı 0 demişti ona cevap olarak marco >jack.
dof jozuyu kolaylıkla durdurmuştu ipleriyle . jozu beyaz sakalın en güçl
ü 3 adamından biriydi, şimdi jozu ile dofu kıyaslayalım hepimiz dof dicez.dof>jozu( wbnin 3. güçlü adamı) jozu>jack (kaidonun ilk 3 ünden biri ki bence 3.sü sebebide şudur bunu lufy alır diğer 2 kişiyi zoro sanji kaidoyuda luffy tabi zamanı gelince nasıl alırlar bilemeyiz)
dof>jozu>jack bunlara itirazı olan varmı
shanksın zorosu benn beckman zeki olduğunuda biliyoruz kendisi en iyi rotacı doftan iyidir
marco reyizinde doftan iyi olduğunu düşünüyorum
benn beckman>marco>dof>jozu>jack
adamın biri shiryu aokijiden iyi dedi ben daha fazla tepki gördüm ahahahaha foruma bak neyse biz bu adamın magellana yenildiğini biliyoruz sadece. magellan ilk 3 amiralden güçsüzdü.aokiji ne yaptı akainu gibi biriyle on gün başabaş dövüştü adanın yarısında iklimi değiştirdi.şimdi shiryu nerdedir ben dofla jozunun arasına sokarım. aokijide marcodan biraz üste. shiryuyu kaleci sezilerimle koyudm o araya bi numarasını görmüşlüğümüz yok
benn beckman>aokiji>marco >dof>shiryu>jozu>jack ya
umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir
Haftaya Baratie kapağıyla birlikte Sanjiyi umarım görürüz.Efsanevi minkmanımız Pandaman adanın asıl kralı .yokluğunda geceye gündüze sahip çıkan iki emanetçisinin halini görüp adasına sahip çıkmaya gelmesi dileğiyle
haklısın bence demeliyimDostun güç tartışmalarında "bence" lafını kullanmanı öneririm.
Ayrıca bunlar tartışılır jozu vista dan güçlümüdür veya dof jozunun fiziksel güç olarak çeyreği varmıdır. Bence sen marinefordan yana bu tespiti yapıyorsun ama orası bir savaş alanı yani jozu orada dofun kontrölüne geçti doğrudur ama o anda dofu bekliyormuydu. 2.side jozu fiziksel güc ağırlıklı bir karakter gelgelelim bence dofa uygun bir rakip değil.
Lastiği kesiyordu sıkıntı yok, ama Lastik + Armament karşımını kesemedi, sıkıntı orada. Jozu'yu kralı gelse kesemez o ayrı, daha çeliği uzaktan kesemeyen ve Daz Bones'u kesmek için yaklaşması gereken Mihawk, Jozu'yu görünce direk kılıcını geri taktı yerine, çünkü biliyor ki kralı gelse elması kesemez.Lastik Luffy'i kesemeyen Dofilamingo'nun Jozu'yu parçalayacağını düşünmek...