Tam Jack Luffy'i gaz silahıyla yenerken CC silahın zayıf noktasını söyler ve bum. CC tayfada
Skat diye bi oyun varmış.Dursun burda böyle bi karakter olabilir Kaido'nun adamlarından birinin ismi çıkacakJack, Joker, Sheepshead, Gin Rummy hepside iskambil kağıt oyunları ile alakalı. Bakalım altından bir şey çıkacak mı?
Bence kaido tam lider değil bunu biri manipüle ediyor bu işleri yaptıran arkada biri var bence kaidonun çıkarına yapıyor ama kaddarlık kaidodan değil bence. kaido adamlari yönetecek akıl verecek bir tip değil gibime geliyor ama belli olmaz bekleyip görücez.Jack sağ kol vel Kaido'nun en güçlü 3 adamından biriymiş. Sağ kol olmasına rağmen diğer ikili daha güçlü çıkacaktır.
Ben bu elemanları sevdim. Psikopat, acımasız, laftan anlamaz tipler. Kaido'nun adamları olduklarını çok belli ediyorlar. Bir de Kaido için Luffy gibi aynı, zaten arkadaş olurlar diyenler vardı. Şu bölümlerden sonra tekrar aynı şeyleri demezler umarım. Çok pis bir dayak bekliyor Kaido'yu.
Oo güzel oldu bu renklendirmesini yapacaktım kaynağı bu resimden alayım.Aynısını çizmiş la bi saçları yok