Çıkıyor ama bir leopar olamamıştı değil mi? Çıkıyor ama havalı olmuyor genelde ve garip oluyor yani Oda'nın tarzıZürafadan neler neler çıkmıştı, erken konuşma bence.
Çıkıyor ama bir leopar olamamıştı değil mi? Çıkıyor ama havalı olmuyor genelde ve garip oluyor yani Oda'nın tarzıZürafadan neler neler çıkmıştı, erken konuşma bence.
Sen bir de bu kong gun Jacke şehir turu attırmaz da daha az etki ederse olacakları izle. Dofu yücelten bazı adamlar o gün yerden yere vuracaklar.Yok Dofy güçlü yok Jack ya da X, Y bırakalım bunları hikayeye odaklanalım.
@Smoker Bu minklerin hepsi elektriği doğuştan mı kullanıyorlar, nasıl oluyor tam olarak?
Dof zaten yeni dünyadaki nadir karakterlerden birisiydi, onun bir Yonko sağ kolu gücünde olması zaten beklenen bir şey bence, olmazsa yazık, Joker diye nam salmış, yeni dünyada adası var, öyle Mihawk gibi kimsenin ilgilenmediği bir yer değil. Ve buraya sahip çıkıyor adam, eline dünya kadar silah geçiyor ve bunların etkilediği ülke sayısının haddi hesabı yok, Devrimcilerin bile bir numaralı konusu haline geliyor.Belki tam sezememiştir ha? Şaka şaka.
Bunu kimseye yazmıyorum ortaya atıyorum. Dış görünüşün ve karizmanın çizilmemesinin önemini size kanıtlayacağım güzel bir örnek ile.
Dof vs Beckman?
Dof vs Jack?
Dof vs Shiryuu?
Dof vs Marco
Ahhh zalim dünya ahhh. Dof'un karşısındakiler kazanma ihtimali tipine ve karizmasına göre artıyor hiçbirinin tam gücünü görmememize rağmen. Böyle bir dünyada yaşıyoruz işte.
Nereden geldi aklınaJack'in Mamut formu pokemondaki Donphan gibi yuvarlanabiliyorsa filan durdurulamaz.Adaları ülkeleri dümdüz eder
Ne Marco'yu 2 yıl sonra gördük ne de Jack'in dövüşmesini gördük ne hız bu böyle.Jack'ten çok fazla birşey beklemeyin.Olsa olsa en fazla Kaidou öncesi deneme tahtası olacak gear 4 için.Şimdi Wb tayfası bana daha güçlü geliyor.Bu adam sağ kolsa Marco neymiş öyle...
Dof'tan dayanıklı çıkacak o mamut bedeniyle ama geri kalan alanlarda geride olacak.Dayanıklılığı uğraştırabilir işte.Yoksa o boyutta üst düzey bir dövüşçü beklemiyorum.Açık hedef olur biraz da luffye ters bir rakip olur.Ama Zoro luffy seviyesinde haki kullansa dayanıklılığa gerek kalmadan kesmesi luffynin yenmesinden kolay olurdu bence.