Dof zaten Yonkou'nun sağ kolu olabilecek düzeyde birisi. Amma abarttınız la şu Jack'i.Bakın olaya başka bir yönden bakalım.Az düşünün, Luffy ve Law ıkınarak Dof'u alıyor ve o Dof için Jack kadar değil diyorsunuz. Aynı Luffy ve Law ise Jack'in ağa babasını dövmeye gidiyor aynı zamanda. Ne kadar mantıksız bir denklemin olduğunu görebiliyor musunuz? Kaldı ki Luffy tek başına bu Jack'i yer, ben söyleyeyim size.
Dof'u ne sanıyorsunuz bilmiyorum da doğru sanmadığınız kesin.
Sende diyorsun ki Luffy ile Law Dof'u zar zor alıyor.Sonra diyosunki Luffy ile Law Kaido'yu dövmeye gidiyor.Bi çelişki yok mu burada sence?Dof zaten Yonkou'nun sağ kolu olabilecek düzeyde birisi. Amma abarttınız la şu Jack'i.Bakın olaya başka bir yönden bakalım.Az düşünün, Luffy ve Law ıkınarak Dof'u alıyor ve o Dof için Jack kadar değil diyorsunuz. Aynı Luffy ve Law ise Jack'in ağa babasını dövmeye gidiyor aynı zamanda. Ne kadar mantıksız bir denklemin olduğunu görebiliyor musunuz? Kaldı ki Luffy tek başına bu Jack'i yer, ben söyleyeyim size.
Dof'u ne sanıyorsunuz bilmiyorum da doğru sanmadığınız kesin.
Ana düşünceye odaklan. Kaido'ya gidiyorlar dedim diye yarın karşısına çıkacak değiller.Sende diyorsun ki Luffy ile Law Dof'u zar zor alıyor.Sonra diyosunki Luffy ile Law Kaido'yu dövmeye gidiyor.Bi çelişki yok mu burada sence?
Oda Bu meyveyi öyle bir sunar ki Ulan tamam ben malmışım dersin haniEn güçlü 3 adamından biri olması beni şaşırttı. Açıkcası nice antik ve mistik meyveler olabilirken mamutun en iyi 3 adamdan biri olması biraz hayal kırıklığı yarattı bende.
Marco'nun ezildiği tek nokta var.O da Akainu'ya sadece ah dedirtmesi.Ama orada karşısındaki kişi "o arcın tankı" zarar vermesi olanaksız zatenYonkou indirmeyi planlıyorlar diye onu indirmiş mi oluyorlar. Hayir Kidler Shanks'i indirmeyi planlayinca dalga geçiliyor imkansiz diye.. fakat kimse Kaido'yu indirmenin imkansız olduğundan bahsetmiyor. Çünkü Shanks karizmatik bir karakter
Dof'ta da aynı muhabbet var.Shiler içinde elit bir konumda olabilir ama bir yonkou sağ kolu etmez. Gerçi siz de haklısınız yonkou sağ kolu denince akla 2 yıl önceki marco geliyor haliyle seviye 0 a düşüyor
Eee tamam.Bunda Jack'ın Doffyden güçlü olmasını engelleyen ne?Ana düşünceye odaklan. Kaido'ya gidiyorlar dedim diye yarın karşısına çıkacak değiller.