kaidou tüm dünyaya savas acmak düşüncesindeki bir adam. sence tayfasından biri amiralleri umursarmı ? yener yenilir o ayrı. ama yonkoların saglam adamlarının amirallerden cekinecegini hiç sanmıyorum. yani sonucta doflamingo kaidonun bu savas hamlesi için önemli bir adamBence âşık Doflamingo'ya. Jack gibi adam korkar mı, amirallere dalıyor çekinmeden. Mesele Kaidou korkusu olsa gül gibi bahanesi var. Orada iki amiral bir de Tsuru var, 4 gemi dolusu adam var ben ne yapabilirim der sıyrılırdı. Hatta adamı da diyor saldırmayalım diye ama Jack gözünü karartmış. Niye sence? Çünkü gönül ferman dinlemiyor.
Aahah kemik diye mi shoşlanıyor şimdi buBir aşk daha filizleniyor.
"'poêle-á-frire' spectacle"Anladım tekniğin adını falan görmedim de ondan resimlere baktım tek ondan sordum.
Ya Mamut meyvesi yedi (Antik Zoan) ya da smile yedi. Son ihtimal de Minkmen olması ama minkmenler normal hayvan yani Mamut antik kalıyor. Minkmen olamaz.Kahvaltı yapmadan siteye baktım, yeni bölüm hala yok.
Ayrıca Jack o mamut çıkarsa, adam meyvesiz amirallere dalmış demektir. Nasıl bir hayvan çıkacağını hayal edin.
http://www.mangamint.com/one-piece-807?page=1Şu resmi farklı bir yerden atınn ölcem meraktan yurttayım acmıyor fotoyu.
yok abi, iki amiralin bulunduğu gemiye saldıran kişi yonkou değilse ya delidir ya da âşık. Jack hem deli hem âşık.kaidou tüm dünyaya savas acmak düşüncesindeki bir adam. sence tayfasından biri amiralleri umursarmı ? yener yenilir o ayrı. ama yonkoların saglam adamlarının amirallerden cekinecegini hiç sanmıyorum. yani sonucta doflamingo kaidonun bu savas hamlesi için önemli bir adam
Kızın sevdiceği Jack tarafından öldürülünce tabi, önüne gelene asılıyor.Aahah kemik diye mi shoşlanıyor şimdi bu
mahire söyliyelim en yakısan çift anketi acsın benim oyum bunlaraBir aşk daha filizleniyor.