Evet. Tam bir imkansız aşklar silsilesi, heyhat.
Ama Luffy'ye herkes âşık, Akainu bile yanıp tutuşuyor onun için. Dragon, oğlunu bana ver diye bağırıyor hep.
Evet. Tam bir imkansız aşklar silsilesi, heyhat.
Ama Luffy'ye herkes âşık, Akainu bile yanıp tutuşuyor onun için. Dragon, oğlunu bana ver diye bağırıyor hep.
Bi tek Dragon değil o da Robine aşık.Evet. Tam bir imkansız aşklar silsilesi, heyhat.
Seri bittikten sonra açıklar Oda WB'nin durumunu :/ Rowling'in Dumbledor açıklaması gibiLa yeter! Seriyi ne hale getirdin iki dekkede. Sonra herkes WB'ye filan diyecek töbe töbe.
Nerde oğlum manga Kaç saat oldu
Bunu senin değil Carpe'nin atması lazımdı.
Onunki imkansız aşk değil ki, bilakis gayet mümkün bir aşk.Bi tek Dragon değil o da Robine aşık.
Adam aseksüel kardeşim, hemen pis pis şeyler düşünüyorsunuz.Seri bittikten sonra açıklar Oda WB'nin durumunu :/ Rowling'in Dumbledor açıklaması gibi
Bu da BB'yi nekrofili yaptı yok mu artıran?Seri bittikten sonra açıklar Oda WB'nin durumunu :/ Rowling'in Dumbledor açıklaması gibi
Cuğarayı değil van piysi.Bunu senin değil Carpe'nin atması lazımdı.
Tamam, doktor tavsiyesi sonuçta. Doktor olan o, sen değilsin.Bu da BB'yi nekrofili yaptı yok mu artıran?
Cuğarayı değil van piysi.
Öğrenci la o. İğne bile yapamaz şu an. Kime neye tavsiye veriyor daha doktor olması için 16 yıl var.Tamam, doktor tavsiyesi sonuçta. Doktor olan o, sen değilsin.