Kaç bölümdür adam gibi heycan yok. Artık epic bir bölüm gelsin rica edicem. 

İlla Dragon gözükecek yaniKaç bölümdür adam gibi heycan yok. Artık epic bir bölüm gelsin rica edicem.![]()
Gündüz kralımı ne uyandı.Çok şey bekleme derimKaç bölümdür adam gibi heycan yok. Artık epic bir bölüm gelsin rica edicem.![]()
Epikten kastın dövme suratsa şimdilik şunlarla idare etmen gerekecek.Kaç bölümdür adam gibi heycan yok. Artık epic bir bölüm gelsin rica edicem.![]()
EfsaneEpikten kastın dövme suratsa şimdilik şunlarla idare etmen gerekecek.
![]()
![]()
Günlük gıdanı almışsındır umarım.![]()
O gözükse ''epic bölüm'' hafif kalan bir tanımlama olur zatenİlla Dragon gözükecek yani
Ölsün o banane canım hangi kraldan ne hayır gelmişGündüz kralımı ne uyandı.Çok şey bekleme derim![]()
Sen kıskanıyon galibaEpikten kastın dövme suratsa şimdilik şunlarla idare etmen gerekecek.
![]()
![]()
Günlük gıdanı almışsındır umarım.![]()
Kusura bakmazsan ingilizcem yok kardeşim genelde o yüzden bölüm çıkar çıkmaz yorum yazamıyorum Herşey yazıyor diyorsunda türkçesindede jackin iki hafta öncesinde adaya geldiği raizou aradıgı onu bulabilmek için minklere işkence ettiği vs söyleniyor yani adadan nezamn ayrıldıgı söylenmiyor degil mi ? İlk mesajımı alıntıladığındada sanırım yanlış anladın beni ben adaya gelişlerini geliş tarihlerini degilde adadan ayrılış tarihlerini irdeleyip fikir yürütüyorum kendimceSon bölümde hepsi geçiyor.
![]()
O gözükse ''epic bölüm'' hafif kalan bir tanımlama olur zaten
Ölsün o banane canım hangi kraldan ne hayır gelmiş
Sen kıskanıyon galibaHer fırsatta giydirme çabaları falan.