Iron Man
Katakana olmasın o. :/
Katakana olmasın o. :/
İlla istiyorsunuzki kapak hikayesinde Fuji ağır yaralı, Sengoku komada ve Tsuru da ölmüş olsun.:/ Jack bambaşka çıkacak.Dof'un bi tık üstü amiral seviyesi diyorum.Dof-Jack-Kaido bence
Hehe reyiz çürüyecek adam mı hiç çoktan newkamaların başına geçmiş bileSefa suruyor derken. En iyi ihtimalle çürüyordur şuan :/
3 alfabesi var. Katakana, Hiragana, Kanji. Katakana ve Hiragana aynı ses hecelerini içerir fakat yazılışları farklı gerçi benzer kısımları da bol. Ses efektleri genelde Katakana olur. Katakana'yı 1 saatlik çalışmayla en az 1 hafta unutmazsın.Ah ah öğrenemedik Japonca![]()
Morgan değil miydi o ya... Hani dönüşü birilerine koymuştu.Jack çıksın gene konuşalım bu konuyu.
tortugada cıkarTürkçesi nerede çıkar ilk! Bilen var mı arkadaşlar?
Biliom onları calistim daha önce3 alfabesi var. Katakana, Hiragana, Kanji. Katakana ve Hiragana aynı ses hecelerini içerir fakat yazılışları farklı gerçi benzer kısımları da bol. Ses efektleri genelde Katakana olur. Katakana'yı 1 saatlik çalışmayla en az 1 hafta unutmazsın.
@Iron Man mobildeyim klavye bazen kendisi düzeltmeye çalışıyor :/
Anlaşılan Morgan reyizin dönüşü birilerine koymuş. Beni kim sanıyorsun, karşımda Issho ve Sengoku var ama siz Sakazuki'yi de koyun ben gene Doffy'yi kurtarırım diyebilen ve kendine bu konuda güvenebilen biri Morgan reyiz.Morgan değil miydi o ya... Hani dönüşü birilerine koymuştu.