Croco derken , Croco'dan öncesi mi ? Yoksa sonrası mı ?Değil niye olsun ki , Lawın deyimiyle yerlatında iş yapan en güçlü isim ve patron Dof zaten.
Croco misali önündeki 3 arc boyunca Crocodile kadar güçlüsünü görmemiştik.
Croco derken , Croco'dan öncesi mi ? Yoksa sonrası mı ?Değil niye olsun ki , Lawın deyimiyle yerlatında iş yapan en güçlü isim ve patron Dof zaten.
Croco misali önündeki 3 arc boyunca Crocodile kadar güçlüsünü görmemiştik.
Nope,hiç de değil.Doffy'nin üstü olmak zorunda.
Japonca/Kanakana yazıyor, ペロッ!Perou nerde yav Pedro yazmiyo mu ordaYanliş yerimi okudum
Tamamen katılıyorum. Jack, Fuji den güçlü Dofy den biraz güçsüz çıkar gibi düşünüyorum. Dofy den az biraz güçlü de çıkabilir.Yani mantıken Jackte yeraltı örgütlerinden. Dof ise yerlatının lideri gibi bir şey yani Jack'in üstünde olması gerek. Zira rakip değiller Jackin altındaki adam ''sama'' falan diyor. Tabi bu bildiğimiz kısmı. Bilmediğimiz şeyler olabilir. Belki Jack, Dofu korusun diye gardiyan gibi bir şeydir. Kaido başına dikmiştir Dofun. Vergo, CC olayı gibi biraz. Hani Jack = +/- %25 Dof gibi bir aralık var kafamda.
Sen katılma. Katılışın bile failTamamen katılıyorum. Jack, Fuji den güçlü Dofy den biraz güçsüz çıkar gibi düşünüyorum. Dofy den az biraz güçlü de çıkabilir.
Ah ah öğrenemedik Japonca
Neresi fail bire bir aynı düşünüyoruz işte bu konuda.Sen katılma. Katılışın bile fail![]()
Dof'un bi tık üstü amiral seviyesi diyorum.Dof-Jack-Kaido benceTamamen katılıyorum. Jack, Fuji den güçlü Dofy den biraz güçsüz çıkar gibi düşünüyorum. Dofy den az biraz güçlü de çıkabilir.
Sefa suruyor derken. En iyi ihtimalle çürüyordur şuan :/Şu an sefa sürüyor o ne kendini yakmasıAma amacı kendini feda etmekti reyizin.Okama gibi Okama Bon Kurei-Sama
Fujiden güçlü, Doftan güçsüz kısmı. Öyle bir denge yok :/ Neyse bu konuda tartışmaya girmeyeceğim :/Neresi fail bire bir aynı düşünüyoruz işte bu konuda.