Bilmukabele.@Roo
Haklısın da genelde büyük isimlerin güçleri de o denli büyük oluyor.
Gayet olası.Olası olmasına öyle ancak bu arc geçiş arcı olduğu için ben bu arcda Boss beklemiyorum@Marco
Kendi gücüne güvendiği için o kadar atarlı ise salağın önde gideni demektir. O gemiden ekstrem bir meyvesi olmadığı sürece hayatta Dof'u alamaz. Öyle olmasa bile adamda büyük bir ego var. Benim kim olduğumu sanıyorsun falan gibisinden şekil yapıyor bir de. Peki sen karşındakilerin kim olduğunu sanıyorsun derler adama. :S
Dof'u kurtaramadığı için hıncını bizimkilerden çıkarmak isteyebilir. Bu adada olma sebebi bu olabilir ama emin değilim elbette.
Oda kısa arc yapmayı bırakmış gibi duruyor.Zaten Skypia havası var arc'ta,oldukça uzun sürerse şaşırmam.Gayet olası.Olası olmasına öyle ancak bu arc geçiş arcı olduğu için ben bu arcda Boss beklemiyorumBelki Bellamy gibin bi teklenecek herif vardır.
Bir de benim Marco yok diye çok kötüye basmama kızıyordunuzBakın X şunu yapmazsa Y bunu dövmezse diyenler türedi
Oh olsun
![]()
Sanji ağlayacaksa tek bir şey üzerine ağlar Sanji yi anlayamamış adamdan bunu beklemek zaten mantıksızlık.Sanji noobuda yakalanmış galiba. Hiç şaşırmam öyle bişey olsa. Onun Robinden neyi eksik. O da ağlasın yaşamak istiyorum diye![]()